CELEBRITIES

Γιατί ο George Clooney φοβάται για τη ζωή των μελών της οικογένειας του


26 Μαΐου 2019

20190513_zea_z19_059.jpg

Πολλοί διάσημοι του Hollywood αντιμετωπίζουν προβλήματα ασφάλεια, τα οποία δεν δημοσιοποιούν. Όμως ο George Clooney αποφάσισε να ομολογήσει ότι φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειας του γιατί η σύζυγός του, Amal Alamuddin, είναι νομικός σύμβουλος της 24χρονης Nadia Murad, η οποία υποστηρίζει ότι αιχμαλωτίστηκε από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους πριν από πέντε χρόνια και ήταν θύμα εμπορίας λευκής σαρκός.

Ο ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα σε ένα podcast πως η σύζυγός του διαχειρίζεται την πρώτη υπόθεση κατά του ISIS στο δικαστήριο και έχουν να αντιμετωπίσουν πολλά ζητήματα ασφάλειας σε καθημερινή βάση. Και συνέχισε λέγοντας πως δεν θέλει ούτε εκείνος αλλά ούτε η Amal να είναι στόχοι τα παιδιά τους, γι αυτό και πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Από την πλευρά της, η Amal δήλωσε στο Today Show: «Αυτό είναι κάτι που συζήτησα με τον σύζυγό μου προτού να αναλάβω κάτι τέτοιο. Γνωρίζουμε κάποιους από τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται. Ο George συναντήθηκε ς με τη Nadia και συγκινήθηκε για τους ίδιους λόγους. Κατάλαβε αυτή είναι η δουλειά μου».

Δείτε την gallery: Τι μας έμαθε το δυναμικό ντύσιμο της Amal Clooney μετά την εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.