CELEBRITIES

Η κατάθεση του Ashton Kutcher για τη δολοφονία της συντρόφου του από τον serial killer του Hollywood


The Jennettes

31 Μαΐου 2019

20190529_new_z168_015.jpg

O Ashton Kutcher είπε στο σώμα των ενόρκων του Los Angeles την Τετάρτη ότι είχε "φρικάρει" μόλις έμαθε ότι μια νεαρή γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο Hollywood μια μέρα αφότου πήρε τηλέφωνο σπίτι της για να κανονίσουν ένα ραντεβού.

Ο διάσημος ηθοποιός κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη ενός άντρα με το παρατσούκλι "Μαχαιροβγάλτης του Hollywood", ο οποίος κατηγορείται για το φόνο αυτής της γυναίκας, και άλλων δύο γυναικών.

Ο Kutcher είπε ότι έφτασε στο σπίτι της φοιτήτριας fashion design, Ashley Ellerin, στις 22 Φεβρουαρίου του 2001, αφότου μίλησε μαζί της στο τηλέφωνο νωρίτερα το απόγευμα για να κανονίσουν ένα ραντεβού. Όταν, δύο ώρες μετά την κλήση, πήγε στο σπίτι της, ο Kutcher είπε ότι βρήκε τα φώτα ανοιχτά και την πόρτα κλειδωμένη. Κοιτώντας από το παράθυρο, είδε "κάτι που νόμιζα ότι ήταν κόκκινο κρασί που είχε χυθεί στο χαλί".

"Δεν σκέφτηκα τίποτα για αυτό", είπε ο Kutcher, προσθέτωντας ότι "υπέθεσα ότι τα έκανα θάλασσα" επειδή άργησε να εμφανιστεί, και συμπέρανε ότι η Ellerin είχε βγει με κάποια φίλη της.

Η 22χρονη Ellerin βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της το επόμενο πρωί από μια συγκάτοικο. Είχε μαχαιρωθεί 47 φορές.

Ο 41χρονος πλέον Kutcher είπε ότι όταν έμαθε τι είχε συμβεί στην Ellerin μίλησε με την αστυνομία και ότι είχει "φρικάρει" επειδή ήξερε ότι τα αποτυπώματά του θα βρίσκονταν στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού τους.

Ο Michael Gargiulo δικάζεται στο ανώτατο δικαστήριο του Los Angeles για το φόνο της Ellerin, άλλων δύο γυναικών, και την απόπειρα δολοφονίας μιας τρίτης. Ο 43χρονος συνελήφθη το 2008 και δήλωσε αθώος.

Δείτε ακόμη: O Ashton Kutcher και η Mila Kunis εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί στο κόκκινο χαλί

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.