CELEBRITIES

H πόλη του Παρισιού αποτίει φόρο τιμής στην Πριγκίπισσα Diana


The Jennettes

31 Μαΐου 2019

princessdiana.jpg

Έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια από την 31η Αυγούστου του 1997. Η μοιραία ημέρα, που η Πριγκίπισσα Diana σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, συγκλόνισε τόσο το Ηνωμένο Βασίλειο, όσο και τον υπόλοιπο κόσμο. Πολλοί άνθρωποι είχαν συγκινηθεί από την Πριγκίπισσα Diana, την ευγένεια, την καλοσύνη και το χαμόγελό της. Παρόλο που μετά το διαζύγιό της από τον Πρίγκιπα Charles το 1996, δεν θεωρείτο πλέον μέλος της Βασιλικής Οικογένειας, η πριγκίπισσα Diana είχε καταφέρει να κερδίσει τους ανθρώπους και να γίνει η δική τους Πριγκίπισσα.

Με την 22η επέτειο του θανάτου της να πλησιάζει, η πόλη του Παρισιού θέλει να τιμήσει την χαμένη πριγκίπισσα με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο. Σύμφωνα με τη γαλλική Le Monde, η πόλη φαίνεται πως σχεδιάζει να μετονομάσει την πλατεία ακριβώς επάνω από το Pont de l'Alma, "Place Diana", ορίζοντας την ακριβή τοποθεσία του τροχαίου ως ένα επίσημο μνημείο.

Ωστόσο, τόσο οι τουρίστες όσο και οι Παριζιάνοι αποτίουν φόρο τιμής στη συγκεκριμένη τοποθεσία πολύ πριν την τοπική κυβέρνηση. Η "Φλόγα της Ελευθερίας", ένα ακριβές αντίγραφο της φλόγας από το άγαλμα της Ελευθερίας, σε πραγματικό μέγεθος, έχει μετατραπεί σε μνημείο για το μοιραίο δυστύχημα, και πάρα πολλοί τουρίστες δείχνουν το σεβασμό τους και τη θλίψη τους για την απώλεια της νεαρής πριγκίπισσας.

Δείτε ακόμη: Πριγκίπισσα Diana: Αυτοί είναι οι 7 πιο αγαπημένοι διάσημοι φίλοι της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.