CELEBRITIES

Η Reese Witherspoon και η κόρη της έμοιαζαν σα δύο σταγόνες νερό στην πρεμιέρα του Big Little Lies


The Jennettes

31 Μαΐου 2019

abaca_627379_0351.jpg

Χθες το βράδυ, η Reese Witherspoon έφερε μια πολύ ξεχωριστή καλεσμένη μαζί της στο κόκκινο χαλί: την κόρη της, Ava Philippe. Οι δύο γυναίκες έμοιαζαν πολύ με αδερφές καθώς πόζαραν για τους φωτογράφους στην πρεμιέρα της 2ης σεζόν της σειράς Big Little Lies στη Νέα Υόρκη.

Η Οσκαρική ηθοποιός φόρεσε ένα ροζ και μαύρο στράπλες φόρεμα Elie Saab και μυτερές μαύρες γόβες Brian Atwood. Η στιλίστριά της, Petra Flannery, ολοκλήρωσε το θηλυκό σύνολο της Whiterspoon με εντυπωσιακά κοσμήματα De Beers and Taffin.

Η Philippe, η οποία μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη της χρονιά στο κολέγιο, άντλησε έμπνευση από το στιλ της μαμάς της και ενσωμάτωσε αρκετό μαύρο στο απογευματινό look της. Φόρεσε ένα λαμπερό, μικρό μαύρο κοκτέιλ φόρεμα και το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα ψηλοτάκουνα, όπως η μαμά της.

Και οι δύο γυναίκες άφησαν τα ξανθά μαλλιά τους κάτω, αν και η Witherspoon έκανε χωρίστρα στο πλάι, ενώ η κόρη της στο κέντρο. Ακόμα και το makeup τους ήταν παρόμοιο: ροζ ρουζ, γυαλιστερά ροζ χείλη, και ένα απαλό smokey eye.

Δείτε ακόμη: Τα πιο εμβληματικά celebrity ντουέτα μαμάς και κόρης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.