CELEBRITIES

Ο Ryan Reynolds κι ο Jake Gyllenhaal "τρόλαραν" για άλλη μια φορά τον Hugh Jackman με τον καλύτερο τρόπο


The Jennettes

11 Ιουνίου 2019

1-5cfe1d0caea79_700.jpg

Το Σάββατο ήταν η ημέρα των καλύτερων φίλων (Best Friend's Day) και για τον Ryan Reynolds και τον Jake Gyllenhaal ήταν άλλη μια αφορμή για να πειράξουν τον φίλο τους Hugh Jackman. Ο Reynolds τρολάρει τον Jackman πολύ συχνά, αλλά οι δυο τους είναι στην πραγματικότητα καλοί φίλοι.

Για να γορτάσει την ημέρα, ο Reynolds έκανε αυτό που θα έκανε κάθε καλός φίλος και δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Hugh Jackman. Ενώ η φωτογραφία δείχνει πολύ ωραία, με οτν Reynolds και τον Jackman να μιλούν απορροφημένοι, η λεζάντα χαλάει τα πάντα: "Χαρούμενη #BestFriendsDay στον Jake Gyllenhaal (δεν εικονίζεται)". Ο Gyllenhaal απάντησε με μια φωτογραφία του με τον Jackman γράφοντας το ίδιο πράγμα προς τον Ryan Reynolds. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy #BestFriendsDay to Jake Gyllenhaal! (Not pictured)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Reynolds (@vancityreynolds) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy #bestfriendsday to Ryan Reynolds (not pictured)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jake Gyllenhaal (@jakegyllenhaal) στις

Ο Hugh Jackman αποφάσισε να πάρει μέρος στο αστείο, λιγότερο διακριτικά από τους άλλους δύο. Απάντησε στη δημοσίευση του Jyllenhaal γράφοντας ότι ανυπομονεί για το δείπνο τους "χωρίς τον... (δεν εικονίζεται)" και ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ο Ryan Reynolds τον αγκαλιάζει, ενώ εκείνος χαμογελάει αμήχανα. Συμπλήρωσε τη δημοσίευση με τη λεζάντα "Κολλιτσίδα τετάρτου βαθμού. #BestFriendsDay #HiJake".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stage 4 clinger. #bestfriendsday #HiJake

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hugh Jackman (@thehughjackman) στις

 

Οι τρεις τους κάνουν συνέχεια τέτοια αστεία στα social media τα τελευταία χρόνια, και οι fans δείχνουν να τα απολαμβάνουν. Μένει τώρα να δούμε πώς θα τρολάρουν τον Jake Gyllenhaal ο οποίος θα ενσαρκώσει έναν ρόλο υπερήρωα στην καινούρια ταινία Spider-Man: Far From Home, ακολουθώντας στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel τον Hugh Jackman που ενσάρκωσε τον Wolverine και τον Ryan Reynolds που ενσάρκωσε τον Deadpool.

Διαβάστε επίσης: O Hugh Jackman κι ο Ryan Reynolds κυρήσσουν ανακωχή στον διαδικτυακό τους πόλεμο με το πιο αστείο video

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.