CELEBRITIES

H Kate Middleton προσπάθησε να φτιάξει πλεξούδες στα μαλλιά της Πριγκίπισσας Charlotte και δεν τα πήγε πολύ καλά


The Jennettes

12 Ιουνίου 2019

20170719-zaa-d20-361_0.jpg

Tα μαλλιά της πριγκίπισσας Charlotte φαίνεται πως είναι ένας πονοκέφαλος για τους γονείς της. Μέχρι στιγμής ξέραμε ότι ο πρίγκιπας William αντιμετώπιζε δυσκολίες όταν προσπαθούσε να της φτιάξει τα μαλλιά βλέποντας tutorials στο Youtube αλλά από ό,τι φαίνεται, ούτε και η Kate Middleton τα πάει καλύτερα.

Η Δούκισσα του Cambridge κάνει αρκετά πράγματα που κάνουν οι λιγότερο βασιλικές μαμάδες, όπως να πηγαίνει τα παιδιά της στο σχολείο, να πηγαίνει γα ψώνια, ή να κάνει χάλια τα μαλλιά της κόρης της. Σε μια πρόσφατη επίσκεψή της στην Cumbria, η Middleton αποκάλυψε ότι απέτυχε στην προσπάθειά της να φτιάξει τα μαλλιά της 4χρονης πριγκίπισσας.

"Λατρεύω τις πλεξούδες σου!" είπε η Kate σε ένα κοριτσάκι που της πρόσφερε λουλούδια, δείχνοντας τις δύο γαλλικές πλεξίδες της. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε ότι προσπάθησε να κάνει κι εκείνη κάτι παρόμοιο στην κόρητ της.

"Προσπάθησα να κάνω μια πλεξούδα στη Charlotte το πρωί, και πραγματικά δεν πήγε πολύ καλά", πρόσθεσε με ένα χαμόγελο.

Από την άλλη, ο William δυσκολευόταν με ένα ακόμη πιο απλό χτένισμα. "Ποτέ μην προσπαθήσεις να κάνεις αλογοουρά!" είχε πει. "Εφιάλτης".

Η Δούκισσα του Cambridge αμφισβήτησε ωστόσο τις κομμωτικές ικανότητες του συζύγου της. "Έχεις προσπαθήσει ποτέ να κάνεις πλεξούδες; Το πλέξιμο είναι...πολύ δύσκολο". "Μπορώ να φτιάξω την αλογοουρά της Charlotte αλλά μέχρι εκεί φτάνω, αφού δεν έχω αρκετά μαλλιά για να κάνω πρακτική επάνω τους", απάντησε εκείνος.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη μέρα του πρίγκιπα George στο σχολείο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.