CELEBRITIES

Ο Keanu Reeves παραδέχτηκε ότι δεν ήξερε πως τον λατρεύει όλο το διαδίκτυο


Χριστίνα Γουδρούπη

13 Ιουνίου 2019

20190509_zaf_ny1_289.jpg

Χρειάζεται ιδιαίτερες ικανότητες για να μην παρατηρήσει κάποιος ότι όλο το διαδίκτυο ασχολείται με τον Keanu Reeves τον τελευταίο καιρό. Εδώ και μερικούς μήνες, ο 54χρονος ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε αρκετούς κινηματογραφικούς ρόλους, ανάμεσα στους οποίους ο John Wick, έχει γίνει το πρόσωπο του οίκου Saint Laurent, και πλέον ασχολείται με την προώθηση της επερχόμενης ταινίας του, Toy Story 4. 

Τις τελευταίες μέρες έχει γίνει viral ξανά, καθώς χαρακτηρίστηκε "ένας βασιλιάς γεμάτος σεβασμό", όταν κάποιοι fans παρατήρησαν ότι δεν αγκαλιάζει τις γυναίκες με τις οποίες φωτογραφίζεται, αλλά τους αφήνει περισσότερο χώρο. Πριν από αυτό, είχε ξαναγίνει viral για πολλά πράγματα, όπως η απάντησή του για το τι συμβαίνει μετά τον θάνατο και η συμπεριφορά του προς τους συνεπιβάτες του όταν χάλασε το αεροπλάνο στο οποίο βρισκόταν.

Παρόλα αυτά, κάποιος κατάφερε να μην το πάρει είδηση αυτό, και ήταν ο ίδιος ο Keanu Reeves. Ο ηθοποιός φαίνεται πως δεν είχε ακούσει καν τον όρο "Internet boyfriend", μέχρι που ένας ρεπόρτερ από το People τον ρώτησε πώς νιώθει που έχει χαρακτηριστεί έτσι.

"Τι έχω χαρακτηριστεί;" ρώτησε, πλησιάζοντας τον ρεπόρτερ για να ακούσει. Ο όρος, που αναφέρεται σε διάσημους άντρες για τους οποίους τρελαίνεται όλο το διαδίκτυο, δεν χρησιμοποιείται πλέον ιδιαίτερα, αλλά αν κάποιος μπορεί να έχει αυτόν τον τίτλο, θα ήταν ο Keanu Reeves.

Όταν ο ρεπόρτερ του εξήγησε ότι όλο το διαδίκτυο μιλάει για αυτόν, ο Reeves παραδέχτηκε ότι δεν το ήξερε, και το θεώρησε "παλαβό". Παρόλα αυτά, έδειξε να εκτιμά ότι όσα λέγονται είναι πολύ θετικά. "Η θετικότητα είναι υπέροχη", πρόσθεσε. "Είναι πραγματικά ξεχωριστό το πώς οι άνθρωποι αγκάλιασαν τον John Wick".

O ηθοποιός έδειξε επίσης ιδιαίτερο ενθουσιασμό για τον ρόλο του στο Toy Story 4, και παραδέχτηκε ότι πήδηξε πάνω σε έναα τραπέζι όταν άκουσε πρώτη φορά για τον ρόλο του. "Απλώς εμπνεύστηκα κάπως", ειπε. "Αυτός ο χαρακτήρας είναι γεμάτος ζωή".

Διαβάστε επίσης: Ο Keanu Reeves παίζει με κουτάβια κι απαντάει απαντάει στις ερωτήσεις των fans του

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.