CELEBRITIES

Η Beyoncé έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά από χρόνια


The Jennettes

13 Ιουνίου 2019

abaca_560634_005.jpg

Η Beyoncé δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, εκτός αν τις σκηνοθετεί η ίδια (όπως στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ της, Homecoming). Όχι μόνο έχει δώσει ελάχιστες συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια, αλλά το 2015 έγινε και ο πρώτος άνθρωπος που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της Vogue χωρίς να δώσει συνέντευξη. Όταν όμως παρευρέθηκε στο τρίτο ετήσιο Wearable Art Gala της μητέρας της, Tina Knowles Lawson, η Queen Bey δέχτηκε να δώσει συνέντευξη, και μάλιστα στην κάμερα.

Η Beyoncé εμφανίστηκε στο gala ντυμένη σαν μια high fashion εκδοχή της Nala, του θηλυκού λιονταριού που ενσαρκώνει στο remake του Lion King. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τον σύζυγό της, Jay-Z και τη μεγάλη κόρη τους, Blue Ivy, και, στη συνέντευξη που έδωσε για ένα special επεισόδιο του Oprah Winfrey Network είπε ότι αγαπάει το Wearable Art Gala γιατί είναι "ένα από τα ελάχιστα κόκκινα χαλιά που μπορεί να εμφανιστεί μαζί με την οικογένειά της".

Η τραγουδίστρια χρησιμοποίησε την πλατφόρμα που της δόθηκε, για να μιλήσει για τη δουλειά των νέων μαύρων καλλιτεχνών. "Η μητέρα μου κι ο Richard [ενν. το σύζυγό της, Richard Lawson], πιστεύουν ότι η τέχνη είναι μια εκπροσώπηση της ιστορίας μας", συνέχισε. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια αλλαγή, καθώς όλοι αυτοί οι ιδιαίτερα ταλαντούχοι ανερχόμενοι μαύροι καλλιτέχνες παίρνουν αυτό που δικαιούνται. Αγαπώ τόσο πολλούς εξαιρετικούς Αφροαμερικάνους καλλιτέχνες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αυτοί οι νέοι μαύροι καλλιτέχνες παίρνουν αυτό που δικαιούνται."

Επιπλέον, επαίνεσε τον τρόπο με τον οποίο την έχει μεγαλώσει η μητέρα της, και την αφοσίωσή της στη φιλανθρωπική εργασία. "Η μητέρα μου ένιωθε περήφανη που είναι μαύρη και βεβαιώθηκε ότι κι εμείς ήμασταν περήφανες και με πλήρη γνώση των ριζών μας", είπε. "Είδαμε πόσο όμορφες ήταν και πόσο βάθος είχαν οι μαύρες γυναίκες. Και πόσο διαφορετικές είμαστε, πόσο δεν μπορείς να μας βάλεις σε ένα κουτί". 

"Η μητέρα μου ήταν πάντα επιχειρηματίας, και το χρησιμοποιεί για να διδάξει αυτές τις νεαρές κοπέλες ότι μπορούν να είναι επιχειρηματίες, εκθέτοντάς τες σε πράγματα που πιθανόν δε θα έβλεπαν ποτέ", πρόσθεσε. "Αφιερώνει τη ζωή της σε αυτό, κι έχει βρει τον τέλειο σύντροφο, τον Richard, οποίος είναι ένας ευγενικός, ειλικρινής, υπέροχος άνθρωπος, ο οποίος αφιερώνει τη ζωή του στο να είναι καλά αυτά τα παιιδά. Έχει να κάνει με τον αποτύπωμα που αφήνεις στον κόσμο. Η μητέρα μου πίστευε πάντα ότι κάθε άνθρωπος στον κόσμο έχει έναν σκοπό, και νομίζω ότι το δικό της χάρισμα είναι να βοηθάει τους ανθρώπους να βρίσκουν τον δικό τους πολύ νωρίτερα.

Δείτε τη gallery:

Beyonce: Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια φωτογράφιση εγκυμοσύνης

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.