CELEBRITIES

Οι πρώτες φωτογραφίες από την ταινία "Μικρές Κυρίες" με την Emma Watson, τη Soirse Ronan και τη Meryl Streep


The Jennettes

24 Ιουνίου 2019

62480329_324686625140164_1202071147076092604_n.jpg

Oι πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη ταινία της Greta Gerwig, "Μικρές Κυρίες", δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Vanity Fair.

Το κλασικό και αγαπημένο μυθιστόρημα της Louisa May Alcott μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνίστριες τις Emma Watson, Saoirse Ronan, Eliza Scanlen και Florence Pugh στο ρόλο των αδερφών Meg, Jo, Beth και Amy αντίστοιχα.

Τον νεαρό γοητευτικό γείτονα των νεαρών κυριών θα ενσαρκώσει ο Timothée Chalamet ενώ το τη μητέρα και την πλούσια θεία των αδερφών March θα ενσαρκώσουν οι Laura Dern και η Meryl Streep αντιστοίχως.

Η Gerwig βασίστηκε σε πίνακες και έργα τέχνης της εποχής για να δημιουργήσει την εικόνα της ταινίας, αντλώντας λεπτομέρειες από τα γράμματα και τα ημερολόγια της ίδιας της Alcott, τα οποία εισήγαγε στο σενάριο. Η συγκεκριμένη ταινία είναι πολύ προσωπική για την Gerwig, καθώς οι "Μικρές Κυρίες" είναι ένα βιβλίο με το οποίο μεγάλωσε και το αγαπάει πολύ.

"Το νιώθω σαν αυτοβιογραφία", είπε η Gerwig στο Vanity Fair. "'Όταν μεγαλώνεις με ένα βιβλίο, αυτό γίνεται μέρος του τοπίου της εσωτερικής ζωής σου... Γίνεται μέρος σου, με έναν βαθύ τρόπο".

Για εκείνη, η Ronan δεν είναι μόνο η βασική ηθοποιός αλλά και μια σημαντική συνεργάτιδα στη δημιουργία της ταινίας. Οι δύο γυναίκες είχαν συνεργαστεί ξανά για το Lady Bird (στο οποίο έπαιζε και ο Timothée Chalamet) και η Gerwig δήλωσε: "Είμαι τόσο ευλογημένη που δουλεύω με την

Saoirse για δεύτερη φορά. Εκτός από ηθοποιός είναι και συντελεστής της ταινίας. Είναι σαν βαρόμετρο της... αλήθειας που φαίνεται περισσότερο αληθινή".

Οι μικρές κυρίες θα κυκλοφορήσουν τα Χριστούγεννα.

Φωτογραφίες: Wilson Webb/© 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.