CELEBRITIES

Η Charlotte Casiraghi παντρεύτηκε για δεύτερη φορά με ένα κομψό vintage νυφικό


The Jennettes

1 Ιουλίου 2019

abaca-613835-011.jpg

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ήταν προφανώς το σαββατοκύριακο των δεύτερων celebrity γάμων. Η Zoë Kravitz και η Sophie Turner δεν ήταν οι μόνες που παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά, αφού και η εγγονή της Grace Kelly, Charlotte Casiraghi επανέλαβε τους γαμήλιους όρκους της με τον παραγωγό ταινιών, Dimitri Rassam.

Ο δεύτερος γάμος της Casiraghi έγινε στην Προβηγκία στις 29 Ιουνίου, και περιλάμβανε μια θρησκευτική τελετή και μια ιδιωτική δεξίωση. Έχοντας φορέσει και Saint Laurent και Chanel κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου της, η Casiraghi διάλεξε αυτήν τη φορά ένα νυφικό Giambattista Valli.

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του εντυπωσιακού φορέματος στο Instagram, ο επίσημος λογαριασμός Giambattista Valli έγραψε: "Συγχαρητήρια στη Charlotte Casiraghi και τον Dimitri Rassam για τον γάμο τους στο Saint-Remy-de-Provence. Η νύφη φόρεσε μια τουαλέτα Giambattista Valli Haute Couture, ειδική παραγγελία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέρος του ονείρου τους".


Διαβάστε επίσης: Παντρεύτηκε η Charlotte Casiraghi και εντυπωσίασε με το Cartier κολιέ της Grace Kelly

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.