CELEBRITIES

Η 17 μηνών κόρη της Kylie Jenner φωτογραφήθηκε για το πρώτο της εξώφυλλο περιοδικού


The Jennettes

3 Ιουλίου 2019

20190506_zaf_ms4_481.jpg

Σε ηλικία 17 μηνών, η Stormi Webster είναι ένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας Kardashian-Jenner. Ωστόσο, αυτό δε σταμάτησε το μωρό να φωτογραφηθεί για το πρώτο της εξώφυλλο περιοδικού. Για το τεύχος Ιουλίου/Αυγούστου του Harper's Bazaar της Αραβίας, η Webster μαζί με τη μητέρα της, Kylie Jenner και τη γιαγιά της, Κris Jenner, σε ένα από τα εξώφυλλα του περιοδικού.

Η Webster δεν ήταν κανονισμένο να φωτογραφηθεί, όπως αναφέρει το περιοδικό. Η Kylie απλά έφερε την κόρη της στη φωτογράφηση και έβγαλε ένα παιδικό φόρεμα Dolce & Gabbana από την τσάντα της, που ταίριαζε με τα λεοπάρ looks που φορούσε εκείνη και η Kris. "Πάμε να το κάνουμε!" είπε η Kylie στην ομάδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Στη συνέντευξη, η Kylie μίλησε ανοιχτά για το πώς η μητρότητα "άλλαξε εντελώς" τη σχέση της με την Kris. "Όταν έγινα μητέρα, η οπτική μου προς τη ζωή άλλαξε εντελώς, όπως και το πώς βλέπω την δική μου μαμά και εκτιμώ όλα όσα έχει κάνει για εμένα," εξήγησε η reality star. "Τώρα καταλαβαίνω τον τρόπο που νιώθει για εμένα, τον τρόπο που με αγαπά και το πόσο δυνατή είναι η αγάπη της για όλα της τα παιδιά, λόγω του πόση ψύχωση έχω με τη Stormi". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

H Kylie ήταν τόσο ευχαριστημένη με τη φωτογράφηση που ανέβασε όλες τις φωτογραφίες στο Instagram.

Δείτε ακόμη: H Kylie Jenner αγόρασε νέο σπίτι 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων μία ανάσα δίπλα από την έπαυλη της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.