CELEBRITIES

Οι νονοί του παιδιού της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry θα παραμείνουν μυστικοί


The Jennettes

4 Ιουλίου 2019

20190508_zaf_x99_072.jpg

Ο γιος της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, πρόκειται να βαπτιστεί στο ιδιωτικό ιερό της βασίλισσας στο Windsor Castle, το Σάββατο 6 Ιουλίου, 2019.

Ενώ οι royal fans περίμεναν να λάβουν πολλές πληροφορίες σχετικά με τη ξεχωριστή περίσταση, αποκαλύφθηκε πως η βάπτιση του Archie θα είναι σχεδόν εντελώς ιδιωτική - όπως και οι ταυτότητες των νονών του.

Ο royal ανταποκριτής, Omid Scobie, ανέβασε στο Twitter λεπτομέρειες για τη βάπτιση, μέσα από μία επίσημη δήλωση του παλατιού του Buckingham. Η δήλωση αποκαλύπτει πως ο Chris Allerton θα βγάλει τις φωτογραφίες της βάπτισης και αναφέρει πως "Οι νονοί, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, θα παραμείνουν ιδιωτικοί".

Οι νονοί του Archie έχουν ήδη υπάρξει στο επίκεντρο πολλών εικασιών, οπότε είναι κατανοητό πως ο δούκας και η δούκισσα του Sussex προτιμούν να διατηρήσουν τις ταυτότητές τους μυστικές.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.