CELEBRITIES

Αυτή η ηθοποιός θα γίνει "Η Μικρή Γοργόνα" στην live-action ταινία της Disney


The Jennettes

4 Ιουλίου 2019

ariel-reprise.jpg

Oι συζητήσεις για τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στην live-action εκδοχή της κλασικής ταινίας της Disney, έχουν ήδη ξεκινήσει. Η ιστορία της Άριελ είναι αρκετά γνωστή, αυτό που δεν ήταν γνωστό όμως είναι το ποια ηθοποιός θα την ενσαρκώσει. Μέχρι σήμερα.

Η ηθοποιός Halle Bailey θα μεταμορφωθεί στη "Μικρή Γοργόνα", την επαναστάτρια πριγκίπισσα του βασιλιά Τρίτωνα στην επερχόμενη ταινία. Η επιλογή ίσως ξαφνιάσει, δεδομένου ότι πολλοί θα περίμεναν μια κοκκινομάλλα ηθοποιό, όμως η Bailey έχει μια υπέροχη φωνή, η οποία ταιριάζει πολύ στον συγκεκριμένο ρόλο.

Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη με αυτά τα νέα, ενώ η Halle Berry (με την οποία την μπερδεψε μεγάλο μέρος του κοινού όταν έγινε η ανακοίνωση) έγραψε στο twitter: "Σε περίπτωση που χρειαζόσασταν μια υπενθύμιση...Οι Halles κάνουν τα πράγματα να γίνονται. Συγχαρητήρια Halle για την καταπληκτρική ευκαιρία, περιμένουμε ανυπόμονα να δούμε όσα θα κάνεις"

Λίγο πριν, η Βailey ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία δήλωσε ότι "ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα", μαζί με μια "πειραγμένη" εικόνα της Ariel, η οποία μοιάζει καταπληκτικά με την Bailey.

Δείτε ακόμη: Μια φωτογράφος φαντάζεται πώς θα ήταν οι πριγκίπισσες της Disney αν ήταν πραγματικές κοπέλες το 2019

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.