CELEBRITIES

H Florence Welch ανακοίνωσε θα κάνει διάλειμμα από την περιοδεία της λόγω άγχους


The Jennettes

5 Ιουλίου 2019

20190319_zaa_p133_020.jpg

H Florence Welch ανακοίνωσε θα κάνει διάλειμμα για να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική της υγεία.

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Florence + the Machine βρίσκεται σε περιοδεία εδώ και πάνω από έναν χρόνο, αλλά φαίνεται πως οι συναυλίες της στην Ελλάδα θα είναι οι τελευταίες για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Η 32χρονη τραγουδίστρια πιστεύει ότι έχει έρθει η ώρα να κάνει ένα εκτενές διάλειμμα, καθώς θέλει να ζήσει λίγο ήρεμα, χωρίς την πίεση των συναυλιών.

"Το κάνω αυτό για 10 χρόνια, και θα ήθελα να βιώσω έναν διαφορετικό τρόπο ζωής", δήλωσε στο περιοδικό Q. "Όλη μου η ενήλικη ζωή είναι το να φτιάχνω ένα album, και μετά να πηγαίνω σε περιοδεία, σε κύκλο, και είναι μεγάλη τιμωρία για εμένα, πνευματικά και σωματικά. Είναι εξουθενωτικό. Είμαι εξουθενωμένη".

H Florence έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με την ψυχική υγεία της, αλλά εξομολογήθηκε ότι η περιοδεία τα έχει επιδεινώσει.

"Ακόμα και στο μέσο μιας τεράστιας κρίσης άγχους, μπορώ να κάνω το show", εξήγησε. "Αλλά η ψυχική μου υγεία δέχεται χτυπήματα. Παλιότερα ήμουν πρόθυμη να πληρώσω το τίμημα. Πλέον δεν νομίζω ότι είμαι. Χρειάζεται πραγματικά να αντιμετωπίσω το άγχος. Δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Δεν μπορώ να ντυθώ. Αποκτώ κυκλικές αρνητικές σκέψεις που γίνονται πολύ σκοτεινές και λένε ότι δε θα έπρεπε να υπάρχω. Πέφτω σε μια τρύπα πολύ γρήγορα"

Παρόλα αυτά επέμεινε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει να κάνει περιοδεία για πάντα.

Δείτε ακόμη: Διάσημοι VS ψυχική διαταραχή: Ποιοι ήρθαν αντιμέτωποι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.