CELEBRITIES

H Mariah Carey σόκαρε τους fans της αποκαλύπτοντας τον αριθμό των ερωτικών της συντρόφων


The Jennettes

10 Ιουλίου 2019

abaca_654704_037.jpg

Η Mariah Carey έδωσε μία συνέντευξη στο Cosmopolitan, όπου αποκάλυψε διάφορες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή - όπως τον αριθμό των ερωτικών της συντρόφων.

Φυσικά, δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, παρ' όλα αυτά, η απάντηση της Carey έχει τραβήξει την προσοχή για δύο λόγους: Την σπανιότητα του να αποκαλύψει τη συγκεκριμένη πληροφορία ένας celebrity και για το γεγονός πως οι fans θεωρούν ότι για κάποια τόσο διάσημη και πλούσια όσο η τραγουδίστρια, ο αριθμός είναι απρόσμενα χαμηλός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cosmopolitan (@cosmopolitan) on

"Δεν ήταν τόσοι πολλοί, αλλά έχει υπάρξει ποικιλία," είπε η Carey. "Έχω κοιμηθεί μόνο με πέντε ανθρώπους στη ζωή μου, οπότε είμαι λίγο πουριτανή, για να είμαι ειλικρινής, σε σχέση με τους περισσότερους στον χώρο."

Αυτή τη στιγμή, η Carey βρίσκεται σε σχέση με τον πρώην χορευτή της, Bryan Tanaka. Κατά τη διάρκεια των 90s, η Carey ήταν παντρεμένη με τον Tommy Mottola και έχει δύο δίδυμα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Nick Cannon.

 

Δείτε ακόμη: Η Mariah Carey μοιράζεται προσωπικές της στιγμές στο Instagram 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.