CELEBRITIES

Η Heidi Klum παντρεύτηκε και δεν το κατάλαβε κανείς


The Jennettes

12 Ιουλίου 2019

20190225_zea_s181_034.jpg

Η Heidi Klum και ο Tom Kaulitz παντρεύτηκαν μυστικά τον Φεβρουάριο του 2019, όπως αναφέρει το TMZ, δύο μήνες μετά τον αρραβώνα τους τον Δεκέμβριο του 2018. Το People επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι πήρε πιστοποιητικό γάμου στην Καλιφόρνια. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής δεν έχουν επιβεβαιώσει τα νέα ακόμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Knot (@theknot) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Closer Weekly (@closerweekly) on

Οι φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2018 πριν κάνουν το δημόσιο ντεμπούτο τους ως ζευγάρι τον Μάιο της ίδιας χρονιάς στις Κάννες, όπως αναφέρει το People. Η Klum είπε στην Ellen DeGeneres πως γνώρισε τον Kaulitz τον Φεβρουάριο του 2018 στο πάρτι ενός φίλου.

"Ήταν τόσο έντονο που δεν μπορούσα καν να τον κοιτάξω," είπε για την πρώτη της εντύπωση για τον τραγουδιστή. "Ξέρεις όταν σε ελκύει κάποιος τόσο πολύ που σκέφτεσαι 'Θεε μου, δεν μπορώ καν να τον κοιτάξω.'"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Το μοντέλο ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία στο Instagram στις 24 Δεκεμβρίου. "Είπα ναι," γράφει στη λεζάντα. Άραγε θα δούμε φωτογραφίες γάμου;

 

Δείτε ακόμη: H Heidi Klum έγινε 46: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως παραμένει πιο sexy από ποτέ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.