CELEBRITIES

Η Meghan Markle γνώρισε την Beyonce σε μία πραγματικά royal συνάντηση


The Jennettes

15 Ιουλίου 2019

20190714_zaa_ap2_319.jpg

Η Meghan Markle, μέλος της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας, γνώρισε την Beyonce, μέλος της βασιλικής οικογένειας της μουσικής.

Πώς συνέβη αυτό; Η Meghan και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry, ήταν καλεσμένοι στην Ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας The Lion King της Disney στο Λονδίνο, μαζί με τους stars της ταινίας. Αυτό, φυσικά, συμπεριλάμβανε και την Queen Bey.

Γνώριζαμε από πριν πως ο πρίγκιπας Harry θα εμφανιζόταν στη συγκεκριμένη πρεμιέρα - και όλοι περίμεναν πως η Meghan θα τον ακολουθήσει, όπως και έγινε.

Η αγάπη, όμως, της Beyonce για την Meghan Markle δεν έγινε εμφανής μόνο στη συνάντησή τους, αφού η τραγουδίστρια συμπεριέλαβε ένα πορτραίτο της Meghan στο background του ευχαριστήριου post της για το βραβείο της στα BRIT Awards.

Όταν συναντήθηκαν η Meghan, ο Harry, η Beyonce και ο Jay-Z, το σκηνικό ήταν ιδανικό και η royal ανταποκρίτρια, Rebecca English, μετέφερε τη μαγεία στο Twitter:

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Beyonce φαίνεται να αποκαλεί την Meghan "πριγκίπισσά μου":

Δείτε ακόμη: Beyonce: Δείτε φωτογραφίες από το παραμυθένιο party που διοργάνωσε για την κόρη της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.