CELEBRITIES

O Brooklyn Beckham έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με ένα συγκινητικό μουσικό video


The Jennettes

16 Ιουλίου 2019

043-dpa-pa-0713-90547134.jpg

Ο Brooklyn Beckham είναι πλέον και σκηνοθέτης μουσικών video clip. Το 20χρονο μοντέλο και φωτογράφος, ο οποίος τυγχάνει και γιος του David και της Victoria Beckham σκηνοθέτησε το πρώτο του μουσικό video για τo συγκρότημα JAWS από το Birmingham και το τραγούδι τους “End of the World”. Για τη δημιουργία αυτού του clip, το οποίο κινηματογραφήθηκε στο Roaring Tiger Karate Club, o Brooklyn συνεργάστηκε με τον Louis Berry. Πρόκειται για έναν συγκινητικό φόρο τιμής στον πατέρα του drummer του συγκροτήματος, ο οποίος ασχολούνταν ενεργά με το karate.

"Πήγα σε μια συναυλία των JAWS και ερωτεύτηκα ένα τραγούδι τους που λέγεται ‘End Of The World’”, είπε ο Brooklyn. "Αυτό μου έδωσε την ιδέα να φτιάξω ένα μουσικό video για τους τύπους - συναντήθηκα με τον Connor [εννοεί τον frontman του συγκροτήματος, Connor Schofield] και την μπάντα για να τους ρωτήσω αν θα μπορούσα. Τους άρεσε η ιδέα που είχα με τον Louis και έτσι ξεκινήσαμε γυρίσματα".

"Είναι ένα προσωπικό τραγούδι για τους JAWS οπότε κάναμε μια αναγνωριστική βόλτα στην πόλη του Connor για να ενώσουμε τις σκέψεις μας για αυτό", συνέχισε ο Brooklyn. "Διασκέδασα πολύ στα γυρίσματα και τη σκηνοθεσία αυτού του clip, θα μου άρεσε πολύ να σκηνοθετήσω περισσότερα video στο μέλλον", πρόσθεσε ο Brooklyn Beckham.

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.