CELEBRITIES

Η 55χρονη Kathy Jacobs κάνει πασαρέλα και αποδεικνύει πως η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός


The Jennettes

19 Ιουλίου 2019

57506471_21975.jpg

Υπάρχουν μερικές γυναίκες που αποδεικνύουν περίτρανα ότι η ηλικία δεν παίζει κάνενα ρόλο στη ζωή τους και στις επιλογές που κάνουν. Αναμεσά τους βρίσκεται η 55χρόνη Kathy Jacobs από την Καλιφόρνια που εργάζεται ως μοντέλο από τις αρχές του 1990 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να κάνει εξώφυλλα αλλά και να περπατάει στις πασαρέλες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathy Jacobs (@ageisbeauty) on

Το αξιοθαύμαστο είναι ότι η καριέρα της ανέβηκε πολύ τώρα που έχει μεγαλώνει καθώς έχει κάνει συνεργασίες όπως: η εμφάνισή της στο videoclip της Miley Cyrus «Mother’s Daughter», έχει συμμετάσχει σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες και μάλιστα έγινε εξώφυλλο του Sports Illustrated.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathy Jacobs (@ageisbeauty) on

Ακόμη, η ίδια πήρε μέρος στην Swimsuit Edition πασαρέλα που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην παραλία W South στο Μαϊάμι κάνοντας όλους όσους ήταν εκεί να μιλούν για την παρουσία της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathy Jacobs (@ageisbeauty) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kathy Jacobs (@ageisbeauty) on

«Δεν είστε πότε πολύ μεγάλοι, πολύ κοντοί (η οτιδήποτε άλλο θεωρείτε εμπόδιο), πότε μην τα παρατάτε. Κυρίες μου μην αφήσετε πότε κανέναν (ούτε τον εαυτό σας) να σας κλείσει σε ένα κουτί», δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε ακόμη:

Ο φωτογράφος που βοηθάει αδέσποτα σκυλάκια να υιοθετηθούν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.