CELEBRITIES

Πώς η Anna Wintour "εξαφάνισε" την Melania Trump χωρίς καν να αναφερθεί σε αυτήν


The Jennettes

22 Ιουλίου 2019

Πώς η Anna Wintour "εξαφάνισε" την Melania Trump χωρίς καν να αναφερθεί σε αυτήν

H Anna Wintour είναι icon με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Εκτός του ότι αποτελεί θρύλο στον κόσμο της μόδας και η βασίλισσα Ελισάβετ Β' την έχει χρίσει Dame, σε μία πρόσφατη συνέντευξη απέδειξε πως έχει τη φινέτσα που την έκανε να φτάσει στην κορυφή.

Σε ένα clip που κέρδισε την προσοχή του internet, η Wintour δίνει συνέντευξη στην Anne McElvoy του The Economist. Το clip έχει να κάνει με το στιλ του Donald και της Melania Trump. Αφού αναφέρει πως ο Trump φαίνεται να ντύνεται επίτηδες εκτός μόδας, η McElvoy στρέφει την προσοχή της στη Melania. "Η Melania... είναι πιο προσεγμένη κατά κάποιον τρόπο," λέει η McElvoy. "Ήρθε στην Αγγλία και πιστεύω πως ήθελε πολύ συνειδητά να δει τον εαυτό της ως πρέσβειρα της Βρετανικής μόδας σε αυτή την περίπτωση, ή ως υπερατλαντική πρέσβειρα. Δίνεις αξία σε αυτό;"

"Λοιπόν," ξεκινά η Wintour. "Πιστεύω πως η Πρώτη Κυρία Michelle Obama ήταν πραγματικά τόσο καταπληκτική σε κάθε απόφαση που πήρε για τη μόδα. Υποστήριξε νεαρούς Αμερικανούς σχεδιαστές. Υποστήριξε σχεδιαστές, πράγματι, από όλο τον κόσμο. Ήταν η καλύτερη πρέσβειρα που θα μπορούσε να έχει αυτή η χώρα, με πολλούς τρόπους, φυσικά και πέρα από τη μόδα -" είπε μην αναφέροντας καθόλου την Trump.

"Αλλά δεν είναι πρώτη κυρία τώρα," είπε η McElvoy, προσπαθώντας να ανακατευθύνει την ερώτηση και να επιμείνει στον σκοπό της. "Τι έχεις να πεις γι' αυτή που έχετε τώρα;" "Και για εμένα, είναι το παράδειγμα που θαυμάζω," είπε η Wintour, συνεχίζοντας την σκέψη της, χωρίς να δώσει καθόλου σημασία στις προσπάθειες της McElvoy να ανακατευθύνει την ερώτηση. Φαίνεται πως η Wintour δεν είχε κανένα σκοπό να συζητήσει την Melania Trump - και σίγουρα η Michelle Obama βρίσκεται στην καρδιά της.

Δείτε ακόμη: H Anna Wintour ακολουθεί αυτά τα 3 βήματα σε κάθε outfit

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.