CELEBRITIES

Η Shannen Doherty θα συμμετάσχει στη σειρά Riverdale ως φόρο τιμής στον Luke Perry


The Jennettes

22 Ιουλίου 2019

Η Shannen Doherty θα συμμετάσχει στη σειρά Riverdale ως φόρο τιμής στον Luke Perry

H τηλεοπτική σειρά Riverdale πρόκειται να κάνει έναν ξεχωριστό φόρο τιμής στον Luke Perry.

Ο παραγωγός της σειράς, Roberto Aguirre-Sacasa ανακοίνωσε ότι η Shannen Doherty, φίλη του Luke Perry από την εποχή που συμπρωταγωνιστούσαν στη σειρά "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", θα κάνει μια guest εμφάνιση στην πρεμιέρα της 4ης σεζόν. Οι λεπτομέρειες του χαρακτήρα της Doherty παραμένουν κρυφές, όμως φαίνεται πως θα πρόκειται για κάτι "πολύ συναισθηματικό".

Η παρουσία της Doherty στη σειρά είχε συζητηθεί αρκετό καιρό πριν τον θάνατο του Luke Perry τον Μάρτιο του 2019, καθώς ο ίδιος ο Perry ήθελε να συμβεί από την πρώτη σεζόν της σειράς. "Ήταν πολύ καλοί φίλοι, και όταν στήναμε το τιμητικό αυτό επεισόδιο, θελήσαμε να το κάνουμε όσο πιο ξεχωριστό γίνεται. Ζητήσαμε λοιπόν από τη Shannen να αναλάβει έναν καθοριστικό, πολυ συναισθηματικό ρόλο. Διάβασε το σενάριο και είπε κατευθείαν το ναι.", είπε ο παραγωγός.

O Cole Sprouse,o oποίος παίζει στη σειρά, μίλησε για την εμπειρία της συνεργασίας του με την Doherty.

"Ήταν καθαρτική εμπειρία για όλους μας, έβαλε το κερασάκι πάνω στο επεισόδιο και έγινε ένας όμορφος φόρος τιμής. [Η Shannen] ήταν γεμάτη ενθουσιασμό που μπορούσε να μοιραστεί λίγο από το βάρος που είχε κουβαλήσει για την απώλειας του Luke, και το έκανε μέσω ενός καθαρτικού περιβάλλοντος με όλους εμάς", είπε.

Η Doherty θα πρωταγωνιστήσει στο reboot της σειράς "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", με τίτλο BH90210, μαζί με τους αρχικούς πρωταγωνιστές Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green και Tori Spelling. Το BH90210 θα κυκλοφορήσει από το Fox αργότερα μέσα στη χρονιά και θα αποτίει επίσης κάποιου είδους φόρο τιμής στον Perry.

Δείτε ακόμη: 8 looks που θυμόμαστε από τα 90s

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.