CELEBRITIES

H Helen Mirren επιστρέφει στη μικρή οθόνη πιο βασιλική από ποτέ


The Jennettes

23 Ιουλίου 2019

H Helen Mirren επιστρέφει στη μικρή οθόνη πιο βασιλική από ποτέ

Η Dame Helen Mirren είναι ήδη πάρα πολύ αρχοντική και μεγαλοπρεπής, κι όμως κατάφερε να γίνει ακόμη περισσότερο, για τις ανάγκες της νέας σειράς του HBO, Catherine the Great.

Η πρώτη ματιά στην επερχόμενη μίνι σειρά δείχνει τη Mirren στον ρόλο της θρυλικής αυτοκράτειρας Μεγάλης Αικατερίνης, η οποία βασίλεψε στη Ρωσία από το 1762 έως το 1796, κι έγινε η μακροβιότερη γυναίκα στην ηγεσία της χώρας. Η σειρά θα μας δείχνει τη Μεγάλη Αικατερίνη στο τέλος της μοναρχίας της τον 18ο αιώνα, όπου και ξεκινά μια ερωτική σχέση με τον στρατιωτικό αρχηγό Grigory Potemkin (Jason Clarke).

"Όταν ήμουν μικρή, ονειρευόμουν την ελευθερία, ονειρευόμουν να σπάω αλυσίδες", ακούγεται η Catherine να λέει στο trailer. "Αλλά όσο μεγαλώνεις, οι επιλογές περιορίζονται. Οπότε, αντ'αυτού, μας έδωσα μαι αυτοκρατορία, αλλά ήξερα ακριβώς τι έκανα. Δεν πρόκειται να μοιραστώ τον θρόνο μου με κανέναν.

Δείτε το trailer για το ιστορικό δράμα που θα έρθει το φθινόπωρο από το HBO.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.