CELEBRITIES

Οι πρώτες φωτογραφίες της Olivia Colman ως Βασίλισσα Ελισάβετ στο "The Crown"


The Jennettes

29 Ιουλίου 2019

Οι πρώτες φωτογραφίες της Olivia Colman ως Βασίλισσα Ελισάβετ στο "The Crown"

H τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix "The Crown" είναι πάρα πολύ κοντά, και η δημοφιλής πλατφόρμα δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της Οlivia Colman στο ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Η Αγγλίδα ηθοποιός, η οποία βραβεύτηκε με Oscar για την ερμηνεία της στην "Ευνοούμενη" του Γιώργου Λάνθιμου, θα αναλάβει τον ρόλο από το σημείο στον οποίο τον άφησε η Claire Foy, που υποδύθηκε τη Βασίλισσα στις πρώτες δύο σεζόν.

Η Colman δεν είναι το μοναδικό νέο μέλος του cast. Λαμβάνοντας υπόψιν ότι η τρίτη σεζόν θα λαμβάνει χώρα στα τέλη της δεκαετίας του '60, και μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '70, η σειρά θα αντικαταστήσει το βασικό καστ με καινούριους ηθοποιούς, μεγαλύτερης ηλικίας, για να δείξουν το πέρασμα του χρόνου. Η Helena Bonham Carter θα υποδυθεί την Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, και ο Ben Daniels τον Antony Armstrong-Jones. Επιπλέον, ο Tobias Menzies θα παίξει τον Πρίγκιπα Φίλιππο, και επιτέλους, στην τέταρτη σεζόν θα δούμε και την Πριγκίπισσα Diana.

jenny.gr

 

jenny.gr
jenny.gr

Δείτε ακόμη: 23 πράγματα που δεν γνωρίζετε για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.