CELEBRITIES

Όταν η Kate Middleton ήρθε "πολύ κοντά στο να βάλει τα κλάματα" στα 25α γενέθλιά της και η δήλωση του William


29 Ιουλίου 2019

Όταν η Kate Middleton ήρθε "πολύ κοντά στο να βάλει τα κλάματα" στα 25α γενέθλιά της και η δήλωση του William

Φαίνεται πως άν ένας royal θεωρεί ότι η σύντροφός του είναι κατάλληλη για να την παντρευτεί, θα έχει κάνει τουλάχιστον μια επίσημη δήλωση στον Τύπο, ζητώντας να την αφήσουν ήσυχη.

Στο βιβλίο "Kate: The Future Queen", η βιογράφος της βασιλικής οικογένειας Katie Nicholl περιγράφει τη στιγμή στην οποία ο Πρίγκιπας William χρειάστηκε να προειδοποιήσει τον Βρετανικό Τύπο σχετικά με την τότε κοπέλα του, Kate Middleton, μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων στα 25α γενέθλιά της, η οποία την έφερε "πολύ κοντά στο να βάλει τα κλάματα".

Σύμφωνα με τη Nicholl, η απόφαση του William είχε κάποια σχέση με τον τραγικό θάνατο της μητέρας του, Πριγκίπισσας Diana, στον οποίο εμπλεκόταν το κυνήγι του Τύπου.

"Όταν ο William πήρε τηλέφωνο την Kate για να της ευχηθεί, εκείνη ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα, κι ο πρίγκιπας ζήτησε από τους βοηθούς του να δημοσιεύσουν μια δήλωση, και να παραπονεθούν για το επίπεδο παρενόχλησης που βίωνε η Kate. Το μήνυμα του ήταν αδιαμφισβήτητο: Αφήστε την Kate ήσυχη".

Αυτό ήταν ολόκληρο το μήνυμα του:

"Ο Πρίγκιπας William είναι πολύ δυσαρεστημένος με την παρενόχληση της κοπέλας του από τους paparazzi. Θέλει όσο τίποτα να σταματήσει αυτό το πράγμα. Η δεσποινίς Middleton θα έπρεπε, όπως οποιοσδήποτε άλλος ιδιώτης, να έχει τη δυνατότητα να περνάει την καθημερινότητά της χωρίς αυτήν την αδιακρισία. Η κατάσταση αυτή αποδεικνύεται αφόρητη για όλους τους εμπλεκόμενους".

Ο William δεν είναι ο μόνος από τη βασιλική οικογένεια που δημοσίευσε μια επίσημη δήλωση ζητώντας από τους ανθρώπους να αφήσουν ήσυχη τη σύντροφό του. Το ίδιο έκανε και ο Πρίγκιπας Harry τον Νοέμβριο του 2016, με μια πολύ πιο μακροσκελή δήλωση, σχετικά με την δημοσιογραφική κάλυψη της σχέσης του με τη Meghan Markle.

🥰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝓓𝓾𝓬𝓱𝓮𝓼𝓼 𝓸𝓯 𝓢𝓾𝓼𝓼𝓮𝔁 ♡ (@sussex.meghan) στις

Σε αυτήν τη δήλωση, ο Harry εξήγησε ότι αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον των ανθρώπων και οτι εκτιμάει την υποστήριξη που λαμβάνει, όμως υπάρχει μια γραμμή που έχει περαστεί με το κύμα παρενόχλησης που δέχεται η κοπέλα του, και τον κάνει να ανησυχεί για την ασφάλειά της. Περιγράφοντας τον βαθμό ενόχλησης που είχαν φτάσει οι ρεπόρτερ για να εξερευνήσουν τις λεπτομέρειες της ζωής της Meghan Markle, ο Πρίγκιπας τότε ζήτησε να σταματήσουν όλα αυτά και εξήγησε ότι "αυτό δεν είναι παιχνίδι - είναι η ζωή της και η δική του".

Πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές δηλώσεις, και οι δύο όμως αντικατοπτρίζουν τις διαφορετικές καταστάσεις που αντιμετώπισε η Kate και η Meghan όταν οι σχέσεις τους με τους Πρίγκιπες έγιναν σοβαρές.

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.