CELEBRITIES

Το παλάτι απαντά στις φήμες πως η Kate Middleton έκανε "baby Botox"


The Jennettes

26 Ιουλίου 2019

Το παλάτι απαντά στις φήμες πως η Kate Middleton έκανε "baby Botox"

Tο παλάτι του Kensington δημοσίευσε μία σπάνια ανακοίνωση με σκοπό να απαντήσει στις φήμες πως η Kate Middleton έκανε "baby Botox" μετά από τους ισχυρισμούς ενός πλαστικού χειρουργού στα social media. Οι φήμες είναι "κατηγορηματικά λάθος" είπε ένας εκπρόσωπος του παλατιού σε μία δήλωση στο The New York Post, συμπληρώνοντας πως "Η βασιλική οικογένεια δεν υποστηρίζει ποτέ την εμπορική δραστηριότητα".

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο Munir Somji, ο επικεφαλής της βρετανικής κλινικής Dr. Medi Spa ανέβασε φωτογραφίες της Kate πριν-και-μετά στο Instagram. "Η Kate μας λατρεύει λίγο baby Botox" έγραψε στη λεζάντα. Επίσης, σημείωσε ενδεχόμενες αποδείξεις της διαδικασίας, όπως πιο λείες γραμμές στο μέτωπο και ανυψωμένα φρύδια.

Το baby Botox είναι σχετικά ίδιο με το παραδοσιακό Botox, απλά χορηγείται σε πιο ελαφριές δόσεις και έχει αποτέλεσμα ένα πιο φυσικό look. O marketing manager του Dr. Medi Spa, Sammy Curry, εξήγησε πως το post είχε απλά σκοπό να δείξει την αλλαγή που μπορεί να κάνει το baby Botox το πρόσωπο, αλλά δεν μπορούσε να αποκαλύψει το αν η δούκισσα ήταν ανάμεσα στους πελάτες τους.

Μπορεί η δούκισσα του Cambridge να μην έκανε botox, αλλά στο παρελθόν έχει επηρεάσει τα trends σε αυτόν τον τομέα. Το 2013, κυκλοφόρησε πως γυναίκες στη Νέα Υόρκη πήγαιναν σε πλαστικούς χειρουργούς και ζητούσαν την "μύτη Kate Middleton".

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton φόρεσε για πρώτη φορά τη διαμαντένια τιάρα της πριγκίπισσας Diana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.