CELEBRITIES

Η Nicole Kidman αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από το iconic φόρεμά της στα Oscars


The Jennettes

26 Ιουλίου 2019

Η Nicole Kidman αποκάλυψε την αλήθεια πίσω από το iconic φόρεμά της στα Oscars

Nicole Kidman είναι γνωστή για το εντυπωσιακό της στιλ στο κόκκινο χαλί, αλλά η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός δεν φοβάται να μιλήσει ανοιχτά για την πραγματικότητα πίσω από το να δείχνει κανείς λαμπερός στο red carpet. Σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο για το Harper's Bazaar, η 52χρονη έγραψε για μερικές από τις πιο σημαντικές στιγμές της στον χώρο της showbiz και μία από αυτές περιλαμβάνε ένα iconic φόρεμα.

Στα Oscars του 2018, η μπλε τουαλέτα Armani Prive της Kidman ήταν δεδομένο πως θα τραβούσε τα βλέμματα. Το φόρεμα περιλάμβανε έναν στενό κορσέ με έναν μεγάλο φιόγκο και μεγάλο κόψιμο στο πόδι. Η ηθοποιός τη συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες Christian Louboutin και έδειχνε πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

jenny.gr

Ωστόσο, πίσω από το εκπληκτικό look κρυβόταν μία απρόσμενη λεπτομέρεια. "Φροντίζουν πραγματικά τις λεπτομέρειες, όπως το πώς να κάνουν ένα τεράστιο φιόγκο να μένει ακίνητος. Γιατί, να θυμάστε, πρέπει να μπορείς να κάτσεις με αυτό το φόρεμα για ώρες!" έγραψε στο άρθρο η Kidman. Παρ' όλα αυτά, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι η αλήθεια ήταν πως ένιωθε "απίστευτα άνετη" με αυτό το φόρεμα - παρότι στο κοινό φαινόταν σαν να μην μπορούσε να κινηθεί. "Χρειάστηκαν μόνο δύο πρόβες γιατί η ομάδα ξέρει πολύ καλά το σώμα μου."

Επίσης, η Kidman συνέχισε γράφοντας για το πώς αυτή η διαδικασία της θυμίζει μία ιδιαίτερη παιδική ανάμνηση. "Το να κάνω πρόβα [ένα ρούχο] μου θυμίζει όταν ήμουν μικρό κορίτσάκι στο Σύνδεϋ. Η μαμά μου μου έραβε όλα τα φορέματα και θα με έβαζε να σταθώ πάνω στο τραπέζι ή σε μία καρέκλα για να σιγουρευτεί πως ήταν σωστό το στρίφωμα".

 

Δείτε ακόμη: H Nicole Kidman κάνει την πιο λαμπερή της εμφάνιση μέχρι σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.