CELEBRITIES

Ο εγγονός της Grace Kelly παντρεύτηκε σε μία παραμυθένια τελετή στο Μονακό


The Jennettes

29 Ιουλίου 2019

Ο εγγονός της Grace Kelly παντρεύτηκε σε μία παραμυθένια τελετή στο Μονακό

Ο εγγονός της Grace Kelly παντρεύτηκε. Ο Louis Ducruet παντρεύτηκε την επί χρόνια σύντροφό του, Marie Chevallier, σε μία σοφιστικέ διήμερη τελετή στο Μονακό. Ο Ducruet είναι ο εγγονός της Grace Kelly και του Rainer III, πρίγκιπα του Μονακό και ο γιος της πριγκίπισσας Stephanie του Μονακό και του Daniel Ducruet.

Το ζευγάρι παραγματοποίησε έναν πολιτικό γάμο την Παρασκευή στις 26 Ιουλίου, στον οποίο η νύφη φόρεσε μία κρεμ ολόσωμη φόρμα της Rosa Clara. Ο δήμαρχος του Μονακό, Georges Marsan, πραγματοποίησε την τελετή, η οποία συνέχισε με μία ήρεμη δεξίωση στους κήπους του Prince's Palace.

Η σχεδιάστρια της ολόσωμης φόρμας ανέβασε μία φωτογραφία από τον πολιτικό γάμο της νύφης στο Instagram και έγραψε: "Η σχεδιάσριά μας Rosa Clara σχεδίασε το νυφικό της Marie Chevallier για τον πολιτικό της γάμο με τον Louis Ducruet, στο Μονακό. Διάλεξε μία σοφιστικέ, ελαφριά ολόσωμη φόρμα από μετάξι σε κρεμ χρώμα και culotte στιλ, με κεντητή δαντέλα στη μέση."

Για τον παραδοσιακό γάμο στον καθεδρικό ναό, η Chevallier φόρεσε μία εντυπωσιακή τουαλέτα του οίκου Atelier Boisanger. Ανεβάζοντας μία ρομαντική φωτογραφία στο Instagram, ο οίκος έγραψε: "Ο οίκος Atelier Boisanger δημιούργησε ένα εκπληκτικό νυφικό φτιαγμένο από μετάξι Zagar και κεντημένο με δαντέλα Chantilly... χρειάστηκε 300 ώρες από κεντήματα, υπομονή και πάθος".

Δείτε ακόμη: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.