CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux επανενώθηκαν για έναν συγκινητικό λόγο


The Jennettes

30 Ιουλίου 2019

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux επανενώθηκαν για έναν συγκινητικό λόγο

H Jennifer Aniston και ο Justin Theroux αποχαιρέτισαν τον αγαπημένο τους τετράποδο φίλο. Ο Theroux αποκάλυψε στο Instagram πως η Dolly, ο λευκός Γερμανικός Ποιμενικός σκύλος που μοιραζόταν με την Aniston, πέθανε. Ο star ανέβασε φωτογραφίες από την κηδεία, που συγκίνησαν το internet.

Εκείνος και η Aniston, που ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2108 μετά από δύο χρόνια γάμου, φαίνονται να κρατιούνται χέρι-χέρι σε μία από τις φωτογραφίες όσο παρηγορούν ο ένας τον άλλον για την απώλεια.

"Απόψε, στη δύση του ήλιου, μετά από μία ηρωική προσπάθεια... το πιο πιστό μέλος της οικογένειάς μας, η Dolly A. άφησε κάτω το σπαθί και την ασπίδα της. Ήταν περιτριγυρισμένη από ολόκληρη την οικογένειά της" έγραψε ο Theroux στο post.

Η Dolly έπαιξε ρόλο στον γάμο της Aniston και του Theroux το 2015. Το ζευγάρι, σύμφωνα με το People, πραγματοποίησε την τελετή στο σπίτι τους έτσι ώστε να μπορούν να παρευρίσκονται και οι σκύλοι της Aniston.

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.