CELEBRITIES

H Naomi Campbell δήλωσε ότι γνωστό ξενοδοχείο της αρνήθηκε την είσοδο επειδή είναι μαύρη


The Jennettes

1 Αυγούστου 2019

H Naomi Campbell δήλωσε ότι γνωστό ξενοδοχείο της αρνήθηκε την είσοδο επειδή είναι μαύρη

H Naomi Campbell πρόσφατα παραχώρησε μια συνέντευξη στη Guardian και προς έκπληξη όλων δήλωσε ότι ότι ένα ξενοδοχείο στη νότια Γαλλία της αρνήθηκε την είσοδο επειδή είναι μαύρη.

To πρώην top model ισχυρίζεται ότι ένα ξενοδοχείο της αρνήθηκε την είσοδο, μαζί με μια άλλη μαύρη φίλη της, παρότι είχαν προσκλήσεις για μια εκδήλωση που πραγματοποιούνταν εκεί.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Βρέθηκα πρόσφατα σε μια πόλη της νότιας Γαλλίας στη διάρκεια του φεστιβάλ των Καννών, όπου ήμουν προσκεκλημένη για να συμμετάσχω σε μια εκδήλωση σε ένα ξενοδοχείο το οποίο δεν θα κατονομάσω.Oι πορτιέρηδες του ξενοδοχείου μας είπαν ότι ο χώρος ήταν γεμάτος αλλά την ίδια στιγμή επέτρεπαν σε άλλους την είσοδο».
Η ίδια χαρακτήρισε «αποκρουστικό» το περιστατικό και είπε ότι τέτοια περιστατικά την εμπνέουν «να συνεχίσει να εκφράζεται και να κάνει τον εαυτό της να ακούγεται».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.