CELEBRITIES

Ο λόγος που ο Πρίγκιπας Harry και η Megkan Markle δεν ακολουθούν πλέον κανέναν στο Instagram


The Jennettes

1 Αυγούστου 2019

Ο λόγος που ο Πρίγκιπας Harry και η Megkan Markle δεν ακολουθούν πλέον κανέναν στο Instagram

Ο Πρίγκιπας Ηarry και η Meghan Markle εναλλάσσουν τους ανθρώπους που ακολουθούν στο Instagram, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή σε διαφορετικούς σκοπούς κάθε φορά.

Οι ακόλουθοί τους όμως πρόσεξαν ότι αυτήν τη στιγμή το βασιλικό ζεύγος δεν ακολουθεί κανέναν στη δημοφιλή πλατφόρμα. Φυσικά, υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για αυτήν τους την απόφαση. Καθώς ο νέος μήνας μόλις ξεκίνησε, ένα νέο post δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό @sussexroyal, το οποίο φέρει το μονόγραμμα του βασιλικού ζεύγους και την ερώτηση "Ποια είναι η δική σας δύναμη αλλαγής;".

Όπως αποκαλύφθηκε από το συνοδευτικό μήνυμα, ο Harry και η Meghan θέλουν να ακούσουν από τους ίδιους τους ανθρώπους για το ποιοι είναι εκείνοι που τους εμπνέουν.

Τον Μάιο το ζευγάρι εστίασε στο ζήτημα της ψυχικής υγείας, ακολουθώντας σχετικούς λογαριασμούς, ενώ τον Ιούλιο προέβαλλαν λογαριασμούς σχετικούς με το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή.

Δείτε ακόμη: Meghan Markle και Prince Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.