CELEBRITIES

H αντίδραση της αδερφής της Sharon Tate για την ερμηνεία της Margot Robbie που την υποδύθηκε


The Jennettes

3 Αυγούστου 2019

H αντίδραση της αδερφής της Sharon Tate για την ερμηνεία της Margot Robbie που την υποδύθηκε

H αδερφή της Sharon Tate, Debra, είχε μιλήσει με καλά λόγια για την Margot Robbie από τα γυρίσματα ακόμα της ταινίας "Κάποτε στο Hollywood". Η νέα ταινία του Quentin Tarantino διαδραματίζεται στο 1969, την χρονιά που η Sharon Tate δολοφονήθηκε από μέλη της αίρεσης του Manson, και η Margot Robbie υποδύεται την Sharon Tate. 

Σε μια συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Debra Tate μίλησε για την αίσθηση που της άφησε αυτή η ταινία, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει και την εκτίμησή της για την προσέγγιση του σκηνοθέτη στην ιστορία. "Όταν διάβασα όλο το σενάριο, ήξερα ότι το πραγματικό θέμα της ιστορίας θα ήταν οι χαρακτήρες του Leo [DiCaprio] και του Βrad [Pitt]", είπε. "Εύχομαι πραγματικά να σκηνοθετούσε ο Tarantino την ιστορία της Sharon Tate και θα ήθελα πολύ να δω τη Margot να παίζει". 

Αργότερα θυμήθηκε ότι κατά τη διάρκεια μια επίσκεψης στα γυρίσματα της ταινίας, όταν είδε για πρώτη φορά τη Robbie να υποδύεται την αδερφή της, συγκινήθηκε. Σύμφωνα με την Tate, ήταν η φωνή της Robbie που είχε αυτόν τον αντίκτυπο επάνω της. "Με έκανε να κλάψω επειδή ακουγόταν ακριβώς σαν τη Sharon", είπε. "Ο τόνος στη φωνή της ήταν ίδιος με της Sharon και απλώς με άγγιξε τόσο που άρχισαν να τρέχουν μεγάλα δάκρυα. Η μπλούζα μου βράχηκε. Ήταν σαν να ξαναβλέπω την αδερφή μου...μετά από 50 χρόνια".

Όταν είδε ολόκληρη την ταινία, η αίσθηση παρέμεινε. "Με άγγιξε με έναν τρόπο που με έπεισε ότι ήταν η Sharon", είπε. "Έκανε τόσο καλή δουλειά που για εμένα προσωπικά, η επίσκεψη ήταν κάπως σύντομη. Είχα τη Sharon ξανά μπροστά μου και ήταν πάρα πολύ σύντομο".

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.