CELEBRITIES

Είναι η Megan Markle η «εκλεκτή» της βασίλισσας Ελισάβετ;


The Jennettes

7 Αυγούστου 2019

meghan.jpg

Η Meghan Markle τον Ιούνιο του 2018 έγινε επισήμως μέλος της βασιλικής οικογένειας. Πολλά έχουν συζητηθεί για τη σχέση της Δούκισσας με την οικογένεια, φαίνεται όμως πως έχει ζήσει μια εμπειρία, την οποία δεν έχει ζήσει ούτε ο ο πρίγκιπας Harry αλλά ούτε και η Kate Middleton: Συνόδευσε τη βασίλισσα ολομόναχη με το βασιλικό τρένο σε έναν αρραβώνα στο Chester. H βασίλισσα Ελισάβετ προσκάλεσε τη Meghan μαζί της στον αρραβώνα και οι φωτογραφίες έδειξαν τις δυo τους να συζητούν και να γελούν.

Μετά από αυτόν τον αρραβώνα, φαίνεται πως αναπτύχθηκε μεταξύ τους μια ιδιαίτερα στενή σχέση, και φημολογούνταν πως τον Ιούνιο, που η Meghan Markle έκλεισε τα 38, η βασίλισσα της προετοίμαζε ένα υπέροχο birthday tea party στη Βαλμόρα.
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το αν το πάρτυ πραγματοποιήθηκε τελικά η απόδειξη της αδυναμίας της βασίλισσας στη Meghan παραμένει ξεκάθαρη!

«Η στενή σχέση που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους δεν είναι ένα show. Η βασίλισσα δε διστάζει να δείξει δημόσια τη συμπάθεια της προς τη Meghan και αυτός είναι ένας τρόπος να την καλωσορίσει στη βασιλική οικογένεια»,αναφέρει το περιοδικό Sun. Σε αντίθεση με την πριγκίπισσα Diana, η οποία ποτέ δεν ένιωσε ευπρόσδεκτη στην βασιλική οικογένεια κυρίως λόγω της συμπεριφοράς της βασίλισσας, η Meghan Markle φαίνεται να είναι η «εκλεκτή» της, αφού μέχρι στιγμής την έχει προσκαλέσει σε περισσότερες εκδηλώσεις σε σχέση με όλες τις συζύγους του παλατιού!

Δείτε ακόμη: Meghan Markle και Prince Harry στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.