CELEBRITIES

H Monica Lewinsky κάνει σειρά το ερωτικό σκάνδαλο με τον Bill Clinton


The Jennettes

8 Αυγούστου 2019

H Monica Lewinsky κάνει σειρά το ερωτικό σκάνδαλο με τον Bill Clinton

Το σκάνδαλο Lewinsky είναι από τα πιο γνωστά που έχουν περάσει πλέον στην ιστορία. Η ερωτική σχέση του προέδρου Bill Clinton με την τότε εκπαιδευόμενης του Λευκού Οίκου Monica μεταφέρονται στην τηλεόραση. Αυτή όμως δεν είναι η είδηση αλλά ότι η παραγωγός αυτής της μεταφοράς είναι η ίδια η Lewinsky.

Πριν ένα χρόνο είχε δηλώσει: «ότι οι γυναίκες οι οποίες μίλησαν δημόσια για παρενόχληση που δέχτηκαν από άτομα με μεγάλη εξουσία την έχουν βοηθήσει πολύ – άλλωστε το μόνο που προσφέρει η σιωπή, είναι την προστασία στους ισχυρούς άνδρες». Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα αποδοθεί το συγκεκριμένο γεγονός στην οθόνη.

Η 46χρονη Monica, η οποία έχει μεταφέρει με μεγάλη επιτυχία μέσα από το «American Crime Story», δύο άλλες πολύκροτες επιθέσεις: τη δολοφονία του σχεδιαστή μόδας Gianni Giovanni Versace και τη δίκη του O.J. Simpson.

Σε δήλωσή της στο Vanity Fair η ίδια ανέφερε ότι ήταν «διστακτική» και «λίγο τρομαγμένη» για να το αν θα έπρεπε να συμμετάσχει στην παραγωγή. Συμπλήρωσε όμως, ότι άλλαξε άποψη μετά από ένα «πολύωρο δείπνο» με τον παραγωγό του «American Crime Story» και ότι σήμερα αισθάνεται «προνομιούχα που της δίδεται αυτή η ευκαιρία».

Η Monica ήταν 22 ετών όταν είχε την ερωτική σχέση με τον κατά 27 χρόνια μεγαλύτερό της Clinton. Ο πρώην πρόεδρος αποπέμφθηκε για ψευδορκία, αλλά αθωώθηκε αργότερα από το Κογκρέσο για τα ψέματα που είχε πει για τη σχέση του με τη νεαρή εκπαιδευόμενη.
Πέρυσι η Λουίνσκι είχε χαρακτηρίσει τους χειρισμούς των Κλίντον ως «κατάφορη κατάχρηση εξουσίας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.