CELEBRITIES

Στην εντατική ο Alain Delon


The Jennettes

9 Αυγούστου 2019

Στην εντατική ο Alain Delon

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, ο Alain Delon υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. To δυσάρεστο γεγονός συνέβη πριν μερικές μέρες, αλλά η οικογένειά του δεν θέλησε να το ανακοινώσει αμέσως καθώς περίμεναν να δουν την εξέλιξη της υγείας του.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο ηθοποιός ξεπέρασε τον αρχικό κίνδυνο αλλά θα παραμείνει στην εντατική για όσο κρίνουν οι γιατροί.

«Οι ζωτικές λειτουργίες του είναι άψογες και η κατάστασή του σταθερή, σύμφωνα με τους γιατρούς. Ο πατέρας μου υπέστη ένα καρδιαγγειακό επεισόδιο και μια ελαφριά εγκεφαλική αιμορραγία. Χειρουργήθηκε στο νοσοκομείο του Παρισιού Pitie-Salpetriere, όπου νοσηλεύτηκε για τρεις εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Όλη η οικογένεια βρισκόταν στο πλευρό του, ο αδελφός μου, η αδελφή μου και η μητέρα μου.», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο γιος του Alain Delon.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.