CELEBRITIES

Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της Meghan Markle


The Jennettes

13 Αυγούστου 2019

 Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της Meghan Markle

H δούκισσα του Sussex είχε τα γενέθλιά της στις 4 Αυγούστου και έγινε 38 ετών, η ίδια τα γιόρτασε με την οικογενειά της αλλά και με καλούς της φίλους. Μάλιστα ο πρίγκιπας Harry δεν παρέλειψε να της ευχηθεί δημόσια μέσα από το Instagram. 

Παρότι έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα, σήμερα κυκλοφόρησε η φωτογραφία της γενέθλιας τούρτας της και φαίνεται πολύ λαχταριστή. 

Ο βασιλικός ανταποκριτής Omid Scobie δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter την συγκεκριμένη φωτογραφία με την τούρτα κι έγραψε: «Ευχαριστώ τόσο πολύ την Alice Williams και την υπέροχη ομάδα της στο Luminary Bakery στο Λονδίνο, που μας άφησαν να μείνουμε μαζί τους στην ετοιμασία της γενέθλιας τούρτας της Meghan Markle».

jenny.gr

Η τούρτα της Meghan έχει ιδιαίτερη διακόσμηση και ήταν carrot cake. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Luminary Bakery δεν είναι ένα οποιοδήποτε αρτοποιείο καθώς επιτελεί κοινωνικό έργο, σε αυτό εργάζονται γυναίκες που είναι άστεγες ή μόλις αποφυλακίστηκαν είτε γυναίκες θύματα της ενδοοικογενειακής βίας. Η φιλοσοφία του Luminary Bakery έκανε την Meghan Markle να αγοράσει την τούρτα της από το συγκεκριμένο αρτοποιείο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.