CELEBRITIES

H Ashley Graham είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί


The Jennettes

16 Αυγούστου 2019

ashley-graham-2.jpg

Η Αshley Graham θα γίνει μαμά! Το μοντέλο και ο σύζυγός της, Justin Ervin, ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί, στο Instagram. Σε ένα videoπου ανέβηκε στον λογαριασμό της Graham, το ζευγάρι αποκάλυψε την "έκπληξή" τους με τον Ervin να κρατά την φουσκωμένη κοιλιά της Graham, όσο χαμογελούσαν για τον φακό.

Το ζευγάρι ανέβασε και το υπερηχογράφημα του μωρού σε ένα post στο Instagram του Ervin. Για να κάνουν τα νέα ακόμα πιο όμορφα, οι μέλλοντες γονείς γιόρτασαν και την 9η επέτειό τους. "Σήμερα πριν εννιά χρόνια παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου," έγραψε η Graham στη λεζάντα "Έχει υπάρξει το καλύτερο ταξίδι με τον αγαπημένο μου άνθρωπο στον κόσμο! Σήμερα, νιώθουμε τόσο ευλογημένοι, ευγνώμονες και ενθουσιασμένοι να γιορτάζουμε με την οικογένειά μας που μεγαλώνει! Χαρούμενη επέτειο, @mrjustinervin. Η ζωή πρόκειται να γίνει ακόμα καλύτερη."

Δείτε ακόμη: Το εξώφυλλο της Ashley Graham στη Vogue δικαιώνει όλες τις γυναίκες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.