CELEBRITIES

Τα ρούχα που η βασίλισσα Ελισάβετ απαγόρευσε στην Meghan Markle


The Jennettes

21 Αυγούστου 2019

Τα ρούχα που η βασίλισσα Ελισάβετ απαγόρευσε στην Meghan Markle

Η δούκισσα του Sussex και ο πρίγκιπας Harry μαζί με το γιό τους, Archie θα επισκεφτούν την βασίλισσα Ελισάβετ για να περάσουν μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στο Balmoral Castle.Παρά τις καλές σχέσεις που φαίνεται να έχει η Meghan Markle με τη βασίλισσα, η δεύτερη φαίνεται να είναι κάθετη στο στιλιστικό πρωτόκολλο.

Πιο συγκεκριμένα, η δούκισσα αναγκάστηκε να αφήσει στη ντουλάπα της το σκισμένο τζιν της και τις πλατφόρμες της, καθώς τα συγκεκριμένα ρούχα δεν τα εγκρίνει η βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως «η βασίλισσα αυτά τα ρούχα τα μισεί με πάθος».

Η Ελισάβετ, λοιπόν, ζήτησε από τη Meghan να μην επιλέξει τα συγκεκριμένα items για τις εμφανίσεις της καθώς πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες του παλατιού. To παλάτι, από τη μεριά του, αρνήθηκε να πάρει θέση και να απαντήσει σε αυτά τα δημοσιεύματα.

To ζευγάρι θα κάνει την πρώτη του επίσκεψη στο κτήμα της Σκωτίας τις επόμενες εβδομάδες και όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα επάνω τους. Φαίνεται πως η Ελισάβετ θέλει να προλάβει κάποια στιλιστική παρασπονδία και φρόντισε να στείλει το μήνυμα για το τι θεωρεί ευπρεπές και τι όχι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.