CELEBRITIES

Η Angelina Jolie αποχαιρετά τον γιο της για το πανεπιστήμιο και δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της


The Jennettes

22 Αυγούστου 2019

Η Angelina Jolie αποχαιρετά τον γιο της για το πανεπιστήμιο και δεν μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της

Ο γιος της Angelina Jolie, o Maddox, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Yonsei. Που βρίσκεται στη Νότια Κορέα. Ο ίδιος αποφάσισε να σπουδάσει βιοχημεία και η μαμά του δείχνει πολύ υπερήφανη στο νέο του ξεκίνημα.


Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ο Maddox έγινε δεκτός και σε άλλα πανεπιστήμια, αλλά επέλεξε το Yonsei. Μάθαινε κορεάτικα για να είναι έτοιμος. Η 44χρονη ηθοποιός τον συνόδευσε στη Σεούλ και με μεγάλη προσπάθεια προσπαθεί να κρύψει την συγκίνηση που νιώθει.
Φυσικά οι συμφοιτητές του Maddox δεν έχασαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την διάσημη μαμά του καθώς και να τραβήξουν ένα βίντεο από αυτή την γλυκιά οικογενειακή στιγμή.


Μαμά και γιος ήταν πολύ χαρούμενοι και το βίντεο που ανέβηκε στα social media μας υπενθυμίσει πως και η Angelina Jolie είναι μια ακόμη περήφανη μαμά που χαίρεται με τα κατορθώματα των παιδιών της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.