CELEBRITIES

Αυτά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ταξιδεύουν με εμπορικές πτήσεις


The Jennettes

23 Αυγούστου 2019

Αυτά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ταξιδεύουν με εμπορικές πτήσεις

Πετάνε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με εμπορικές πτήσεις; Αυτή είναι η μια ερώτηση η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της πρόσφατης κριτικής που δέχτηκε ο Πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα του Sussex επειδή ταξίδεψαν στη Γαλλία με ιδιωτικό τζετ. Το ζευγάρι πέταξε με μια ιδιωτική πτήση, δώρο του Elton John, πράγμα το οποίο φαίνεται να έρχεται σε αντίθεση με τις προσπάθειες που κάνουν για να προστατεύσουν το περιβάλλον.

Η συγκεκριμένη πτήση φαίνεται πως δεν έχει εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, όμως η κίνησή τους αυτή προκάλεσε την απορία σε σχέση με τα αεροπορικά ταξίδια των royals. Σύμφωνα με το Hello! οι περισσότεροι royals πετάνε κάποιες φορές με εμπορικές πτήσεις. Και ο πρίγκιπας William αλλά και ο πρίγκιπας Harry έχουν εντοπιστεί σε εμπορικές πτήσεις, ενώ ορισμένες φορές έχουν πετάξει και στην οικονομική θέση. Ο William και η Kate έχουν επίσης ταξιδέψει αρκετές φορές σε εμπορικές πτήσεις, όμως συνήθως ταξιδεύουν στην πρώτη θέση. Προσφάτως, ολόκληρη η οικογένεια του Cambridge ταξίδεψε με οικονομική πτήση στη Σκωτία, έχοντας όμως μια συνοδεία ασφαλείας.

Τέλος, όταν κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας ταξιδεύει για προσωπικούς λόγους, τότε πετάει σίγουρα σε εμπορική πτήση, ενώ αν ταξιδεύει για επαγγελματικούς σκοπούς, υπάρχει η πιθανότητα της χρήσης ιδιωτικού τζετ. Το μοναδικό μέλος που δεν ταξιδεύει ποτέ σε εμπορικές πτήσεις, είναι φυσικά, η Βασίλισσα!

Δείτε ακόμη:

Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.