CELEBRITIES

H πρώτη φωτογραφία της Emma Stone ως Cruella de Vil στη νέα της ταινία


The Jennettes

26 Αυγούστου 2019

emmastones_oscars1.jpg

Το φετινό D23 Expo της Disney ήταν γεμάτο από πολλές και σημαντικές ανακοινώσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλών live-action ταινιών τα επόμενα χρόνια.

Μαζί με την ανακοίνωση του ρόλου του Kit Harington στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και την επιστροφή της Hilary Duff στον ρόλο της Lizzie McGuire, υπήρξε μία είδηση που πήρε την πρώτη θέση.

Η Disney δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της βραβευμένης με Oscar ηθοποιού, Emma Stone, ντυμένη ως Cruella de Vil, και η μεταμόρφωσή της είναι εκπληκτική. Δημοσιεύοντας τα νέα στο Twitter, η Disney έγραψε: "Αυτή είναι μία πρώτη ματιά στην Emma Stone ως Cruella de Vil στην ταινία Cruella της Disney. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν και οι Emma Thompson, Paul Walter Hauser και Joel Fry, θα βγει στο σινεμά στις 28 Μαίου του 2021".

Σύμφωνα με το Variety, η Stone εμφανίστηκε σε ένα video για να αποκαλύψει πως η ταινία "θα λάβει χώρα στην punk rock εποχή των 70s".

Δείτε ακόμη: H Emma Stone μόλις έβαψε τα μαλλιά της με το πιο δημοφιλές καλοκαιρινό χρώμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.