CELEBRITIES

Το νέο χόμπι του πρίγκιπα George έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων


26 Αυγούστου 2019

Το νέο χόμπι του πρίγκιπα George έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

O Πρίγκιπας George μπορεί να έκλεισε μόλις τα 6 τον προηγούμενο μήνα, αλλά κάνει ήδη αλματώδη πρόοδο...κυριολεκτικά.

Ο νεαρός διάδοχος του Αγγλικού θρόνου θα μπει στο δεύτερο έτος του σχολείου τον Σεπτέμβριο, και τα μαθήματά του θα περιλαμβάνουν γαλλικά και μπαλέτο. Όπως και η γιαγιά του, η πριγκίπισσα Diana, ο μικρός πρίγκιπας αγαπάει πολύ τον χορό, και τα μαθήματα αυτά θα είναι μια υπέροχη ευκαιρία για να εξασκήσει αυτήν του την αγάπη. Πρόκειται για μια σειρά 35λεπτων συνεδριών, οι οποίες αποτελούν μέρος της φυσικής αγωγής που παρέχει το σχολείο του, St. Thomas's Battersea.

Δεν είδαν όλοι όμως θετικά αυτήν την ιδέα. Η τηλεπαρουσιάστρια της εκπομπης Good Morning America, Lara Spencer, αποκάλυψε την είδηση στο κοινό, ξεσπώντας σε γέλια. "Εκτός από τα συνηθισμένα μαθήματα των πρώτων τάξεων, όπως τα μαθηματικά, η επιστήμη και η ιστορία, ο μέλλων βασιλιάς της Αγγλίας θα αφήσει την πλαστελίνη κάτω για να ασχοληθεί μεταξύ άλλων με θρησκευτικές σπουδές, προγραμματισμό, ποίηση και μπαλέτο", είπε η παρουσιάστρια γελώντας και το κοινό ακολούθησε.

Η στάση της αυτή βρήκε υποστήριξη από ένα μέρος θεατών, ξεσήκωσε όμως μια θύελλα αντιδράσεων από πολλούς άλλους, συμπεριλαμβανομένων διάσημων χορευτών.

Ο χορογράφος και κριτής του So You Think You Can Dance, Travis Wall, έστειλε στην παρουσιάστρια ένα διαδικτυακό μήνυμα, υπενθυμίζοντάς της ότι "έχουμε 2019", και προέτρεψε το κοινό να το μοιραστεί, προς υποστήριξη όλων των αγοριών που αγαπούν τον χορό αλλά δέχονται τα κακοπροαίρετα σχόλια ανθρώπων όπως η Lara Spencer.

Η Spencer απολογήθηκε την επόμενη ημέρα για την έλλειψη ευαισθησίας του σχολίου της και δήλωσε ότι υποστηρίζει κάθε άνθρωπο που αγαπάει μια ασχολία και ακολουθεί το πάθος του.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.