CELEBRITIES

Η Heidi Klum έδειξε τη sexy πλευρά της για πρώτη φορά μετά τον γάμο της


The Jennettes

27 Αυγούστου 2019

Η Heidi Klum έδειξε τη sexy πλευρά της για πρώτη φορά μετά τον γάμο της

Η Heidi Klum έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι για εκείνη, η ηλικία είναι μόνο ένας αριθμός. Το supermodel έχει ήδη κλείσει τα 46, αλλά αυτό δεν την αποτρέπει από το να δείχνει ότι απολαμβάνει τόσο το σώμα όσο και τη σεξουαλικότητά της.

Η Γερμανίδα παρουσιάστρια και μοντέλο, εμφανίστηκε στα βραβεία 2019 MTV VMA, και η εμφάνισή της έκοψε την ανάσα. για την περίσταση, η Klum διάλεξε ένα μίνι μαύρο φόρεμα με παγέτες, το οποίο τόνιζε τόσο τα μακριά πόδια της, όσο και το ντεκολτέ της.

jenny.gr

Aυτή είναι η πρώτη εμφάνιση του μοντέλου μετά τον γάμο της με τον 29χρονο τραγουδιστή Tom Kaulitz. Το ζευγάρι έχει παντρευτεί τρεις φορές μέχρι στιγμής, κι έχει απολαύσει έναν μήνα του μέλιτος στην Ιταλία. 

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη εμφάνιση, η Klum ανέβασε ένα video στο Instagram, στο οποίο επιδεικνύει το ντεκολτέ της, μέσα σε ένα μαύρο φόρεμα (ή κορμάκι) με διαφάνειες.

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι η Klum διανύει μια από τις πιο sexy φάσεις της ζωής της.

Δείτε ακόμη: Το sexy-boho look της Heidi Klum

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.