CELEBRITIES

Jennifer Aniston: «Στα 50 μου νιώθω καλύτερα από ποτέ»


The Jennettes

6 Σεπτεμβρίου 2019

Jennifer Aniston: «Στα 50 μου νιώθω καλύτερα από ποτέ»

Η όμορφη ηθοποιός, Jennifer Aniston, που αγαπήθηκε μέσα από την σειρά «Τα φιλαράκια» και έχει απασχολήσει όσο λίγες stars του Hollywood με την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό της από τον Brad Pitt μπορεί να έχει κλείσει τα 50, παραμένει όμως ακόμη το ίδιο εκθαμβωτική και λαμπερή.

Η 50χρονη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «InStyle» και όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της, απάντησε χωρίς κανέναν δισταγμό το εξής : «Νιώθω πως είμαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, οπότε όταν με ρωτούν πώς είναι να είσαι πενήντα ετών, ή δείχνεις απίστευτα για την ηλικία σου, είναι πολύ περίεργο όλο αυτό. Νομίζω πως πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον διάλογο και τις ετικέτες για την ηλικία».Η ίδια συνεχίζει λέγοντας πώς δεν της αρέσουν τα γκρίζα μαλλιά και φροντίζει τον εαυτό της χωρίς υπερβολές.

Τέλος, απαντά γιατί δεν έχει γίνει μητέρα, «Υπάρχει πίεση στις γυναίκες είτε γίνουν μητέρες, είτε όχι. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη είναι να μην αναπαραχθώ. Ίσως έχω έρθει για να κάνω άλλα πράγματα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.