CELEBRITIES

Πώς ο Johnny Depp αστειεύεται για τη σχέση του με το αλκοόλ


The Jennettes

9 Σεπτεμβρίου 2019

Πώς ο Johnny Depp αστειεύεται για τη σχέση του με το αλκοόλ

Στo Φεστιβάλ της Βενετίας εμφανίστηκε ευδιάθετος και κοινωνικός ο Johnny Depp. Ο 56χρονος ηθοποιός παρουσίασε τη νέα του ταινία «Waiting for the barbarians» και δεν δίστασε στην συνέντευξη Τύπου να αστειευτεί και για την ιδιαίτερη "σχέση" του με το αλκοόλ.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων δήλωσε: «Το να δουλεύω στην Ιταλία ήταν ανέκαθεν μια απίστευτη εμπειρία. Ο κόσμος εδώ μιλά πολύ καλά τα ιταλικά. Και το φαΐ είναι πολύ καλό», «Μου αρέσει περιστασιακά το κρασί», συνέχισε, με την αίθουσα να ξεσπά σε ασυγκράτητα γέλια. «Γιατί γελάτε;», διερωτήθηκε ο ίδιος, για τον οποίο η πρώην σύζυγός του μάλιστα υποστήριζε στην αίτηση διαζυγίου ότι αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ.

Ακόμη, ο Depp είπε ότι ήταν μεγάλο του "όνειρό" του να πάει στο Φεστιβάλ της Βενετίας και ότι είναι "υπέροχο" που βρέθηκε στη Μόστρα ταυτόχρονα με την κόρη του η οποία βρέθηκε στην Μόστρα για την προβολή της ταινίας που συμμετέχει, The King.

Δείτε το video της συνέντευξης:

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.