CELEBRITIES

Η Selma Blair απαντά στην αρνητική κριτική για την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram


9 Σεπτεμβρίου 2019

Η Selma Blair απαντά στην αρνητική κριτική για την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Η Selma Blair τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει με μεγάλο θάρρος την μάχη που δίνει με την σκλήρυνση κατά πλάκας. Αυτό βέβαια δεν την σταματά από το να έχει ενεργή δράση στα social media επικοινωνώντας την ασθένεια της θέλοντας να ενθαρρύνει με αυτό τον τρόπο όλους όσους αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα υγείας.  

Η 47χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως ξεκινάει μία νέα θεραπεία κατά της σκλήρυνσης για την οποία χρειάστηκε να ξυρίσει το κεφάλι της και τα σχόλια συμπαράστασης ήταν πάρα πολλά. Πρόσφατα μάλιστα η ίδια πόζαρε στον φωτογράφο Art T, ημίγυμνη μπροστά από έναν καθρέφτη, φορώντας ένα σακάκι και κρατώντας μία μαύρη τσάντα καλύπτοντας έτσι τα επίμαχα σημεία.

Αλλά εκτός από πολλά likes είχε και αρκετά αρνητικά σχόλια στα οποία απάντησε με χιούμορ – «Έχω την ίδια ασθένεια και το παλεύω καθημερινά όμως αυτό παραπάει», έγραψε μία ακόλουθό της και η Blair απάντησε πως "Πάντα μου άρεσε η φωτογραφία και η μόδα. Λυπάμαι που εσένα όχι". Επίσης, σε έναν άλλον χρήστη που της είπε να βάλει παντελόνι απάντησε – «Λυπάμαι, δεν έχω. Μινιμαλισμός».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.