CELEBRITIES

O γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με τον πατέρα του


The Jennettes

12 Σεπτεμβρίου 2019

O γιος της Angelina Jolie και του Brad Pitt μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με τον πατέρα του

Η οικογένεια Jolie - Pitt είναι αρκετά κλειστή σε ο,τι αφορά της μεταξύ της σχέσεις. Ωστόσο, o Maddox Jolie - Pitt δέχθηκε μερικές ερωτήσεις από έναν παπαράτσι σχετικά με την οικογένειά του, και είπε κάποια πράγματα για τον Brad Pitt, δημιουργώντας μάλλον περισσότερες σκιές από όσες ήδη υπήρχαν.

Στο video του παπαράτσι, ο Maddox αρχικά ρωτήθηκε αν ο πατέρας του πρόκειται να τον επισκεφθεί στην πανεπιστημιούπολη του Yonsei University στην Νότια Κορέα, όπου σπουδάζει. "Δεν ξέρω για αυτό, [δεν ξέρω] τι συμβαίνει", απάντησε ο Maddox.

Ο παπαράτζι συνέχισε, ρωτώντας τον φοιτητή βιοχημείας αν η σχέση του με τον πατέρα του έχει τελειώσει. Ο Maddox απάντησε απλώς "Ό,τι συμβαίνει, συμβαίνει".

Ο Maddox πάντως έδωσε μια σύντομη απάντηση σχετικά με τα αδέρφια του -Zahara, Pax, Shiloh, Vivienne, και Knox. Όταν ρωτήθηκε αν χαίρονται που σπουδάζει στο Yonsei University, είπε "Ναι, έτσι νομίζω".

Ο Μaddox και ο Brad φαίνεται πως είχαν έναν διαπληκτισμό κατά τη διάρκεια μιας πτήσεις με ιδιωτκό jet το 2016. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής, η σχέση των δυο τους δεν επανήλθε ποτέ, και το περιστατικό ώθησε την Angelina να ζητήσει διαζύγιο.

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie πήγε με όλα της τα παιδιά στο Λούβρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.