Η Nicole Kidman εξομολογήθηκε ότι οφείλει την αυτοπεποίθησή της στον σύζυγό της Keith Urban

The Jennettes
Παρασκευή 13 Σεπτέμβριος 2019

Η Nicole Kidman μοιράστηκε με το κοινό το πόσο εκτιμά τον σύζυγό της, Keith Urban, αποκαλύπτοντας ότι αυτός είναι η αιτία για την εμπιστοσύνη που αποπνέει εντός και εκτός σκηνής.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η  Kidman αρνήθηκε να πάρει όλη τη δόξα για την επιτυχία της, τονίζοντας πως ο Urban είναι εκείνος που ωθεί πολλές φορές την αυτοεκτίμησή της. «Θα κάτσει ώρα στο τηλέφωνο και θα μου μιλήσει. Θα δει όλα τα επεισόδια. Νιώθω απίστευτα που τον έχω κοντά μου», είπε η Kidman.

1401927749_495640063_nicole-kidman-keith-urban-560.jpg

Η ηθοποιός εξήγησε πως ενώ ο Urban χαίρεται να τη βοηθά στη δουλειά της, ωστόσο δεν συζητούν ποιους ρόλους θα παίξει. «Αν κοστίσει πολύ στα παιδιά μου ή σ’ εκείνον, δεν θα το κάνω», είπε η Kidman.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μιλά για τον ευτυχισμένο γάμο της. Η χολιγουντιανή σταρ έχει τονίσει πως ως ζευγάρι διατηρούν μια υγιή σχέση θέτοντας όρια στο σπίτι. Εξήγησε πως και οι δυο κάνουν μεγάλη προσπάθεια να κρατούν τις καριέρες τους μακρυά από το σπίτι. «Συνηθιζα να έχω γραφείο στο σπίτι και μόλις τώρα το ξεφορτώθηκα – είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ», είπε χαρακτηριστικά η Nicole Kidman.

Δείτε ακόμη: Διάσημα ζευγάρια που μοιάζουν μεταξύ τους