CELEBRITIES

Ariana Grande, η Lana Del Rey και η Miley Cyrus φόρεσαν φτερά στο σέξι βίντεο για το τραγούδι της νέας ταινίας Aγγελοι του Τσάρλι


13 Σεπτεμβρίου 2019

Ariana Grande, η Lana Del Rey και η Miley Cyrus φόρεσαν φτερά στο σέξι βίντεο για το τραγούδι της νέας ταινίας Aγγελοι του Τσάρλι

Σταματήστε ό,τι κάνετε. Οι διάσημες τραγουδίστριες Ariana Grande, η Lana Del Rey και η Miley Cyrus, μπορεί να διαφέρουν σε πολλά -από την μουσική τους, στο στιλ αλλά και το life style- ωστόσο ένωσαν τις δυνάμεις τους για το επερχόμενο reboot της ταινίας Charlie’s Angels, με πρωταγωνίστριες τις Kristen Stewart, Naomi Scott, και Ella Balinska.

Για το βίντεο τoυ soundtrack Don’t Call Me Angel, οι τρεις σταρ της μουσικής φόρεσαν φτερά, έπαιξαν μποξ και μεταμορφώθηκαν κι εκείνες σε μυστικές πράκτορες.

Το κομμάτι, είναι το πρώτο single της ταινίας και το βίντεο σκηνοθέτησε η επι χρόνια συνεγάτης της Grande, Hannah Lux Davis.

Οι Άγγελοι του Τσάρλι πρόκειται να κυκλοφορήσουν τέλη Νοεμβρίου, μέχρι τότε όμω,ς οι τρεις καλλιτέχνιδες, αναλαμβάνουν δράση, εμφανίζονται πιο σέξι και δυναμικές από ποτέ και εντυπωσιάζουν τους θαυμαστές στο νέο βίντεο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.