CELEBRITIES

H Demi Moore εκδίδει την αυτοβιογραφία της και δίνει στο κοινό μια πρώτη γεύση γεμάτη αποκαλύψεις


14 Σεπτεμβρίου 2019

H Demi Moore εκδίδει την αυτοβιογραφία της και δίνει στο κοινό μια πρώτη γεύση γεμάτη αποκαλύψεις

Σε απόσπασμα από την επερχόμενη έκδοση με τα απομνημονεύματα της, τα οποία εξασφάλισαν οι New York Times, η Ντέμι Μουρ αποκαλύπτει σοκαριστικές πληροφορίες για τη ζωή της και στιγμές που «φλέρταρε» με την κατάθλιψη και τα ναρκωτικά.

Η σταρ εκμυστηρεύεται στο «Inside Out» – όπως είναι ο τίτλος του βιβλίου – ότι στα 15 της χρόνια έπεσε θύμα βιασμού, ενώ 27 χρόνια μετά βυθίστηκε στα ναρκωτικά και το αλκοόλ όταν απέβαλε το μωρό που περίμενε με τον Άστον Κούτσερ.

Η 56χρονη ηθοποιός, που ξεκίνησε να γράφει τα απομνημονεύματά της πριν από δύο χρόνια με τη βοήθεια της αρθρογράφου του New Yorker, Άριελ Λέβι, αποφάσισε όπως λέει να αφήσει στο βιβλίο και τις πιο προσωπικές της στιγμές, όσο σκοτεινές και αν ήταν.

«Δεν υπάρχει κάτι να προστατεύσω», έγραψε η Μουρ, που αρχίζει αποκαλύπτοντας τί ήταν αυτό που κατέστρεψε την παιδική της ηλικία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Protagon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS