CELEBRITIES

H Kendall Jenner εμφανίστηκε με ξανθά μαλλιά στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και προκάλεσε αντιδράσεις


The Jennettes

17 Σεπτεμβρίου 2019

Kendall-Jenner-10-1.jpg

Η Kendall Jenner επέστρεψε στην πασαρέλα, ως ξανθιά. Αφότου επέλεξε να μην περπατήσει στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, το μοντέλο και reality star εμφανίστηκε στο show του οίκου Burberry στο Λονδίνο, με ένα αξιοπρόσεκτο κατάξανθο μαλλί.

Δεν ξέρουμε πόσο μόνιμο είναι το νέο της look, το οποίο την κάνει να μοιάζει αρκετά με την αδερφή της Khloé. Θα μπορούσε να είναι περούκα, ή προσωρινή βαφή. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που έχει πειραματιστεί με το ξανθό. Σε ένα show του οίκου Balmain το 2016, η μελαχρινή Jenner είχε "ανταλλάξει" χρώματα μαλλιών με την ξανθιά Gigi Hadid, ενώ πέρσι μοιράστηκε και μια φωτογραφία με ξανθιά περούκα.

jenny.gr

Μέχρι στιγμής τα σχόλια για την εμφάνισή της είναι αρκετά ανάμεικτα, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι δεν της πάει καθόλου, και άλλους να την επαινούν για την επιλογή της.

Δείτε ακόμη: Τα εντυπωσικά beauty looks της Kendall Jenner

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.